« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SERIJE

10 razloga zašto ne smijete propustiti Crnu listu

Druga sezona sjajne serije Crna lista stiže na Pickbox samo 24 sata nakon što se prikaže u SAD, što je samo jedan od razloga za gledanje

Stigla je druga sezona Crne liste
Stigla je druga sezona Crne liste (Pickbox)
Više o

serije

,

serija Crna lista

,

Blacklist

1. Ide usporedo s američkom premijerom

Ako ste među onima koji se cijeli život žale kako "dobre serije ne dolaze na našu televiziju dok već nisu prestare", bolje bi vam bilo da odmah odete na Pickbox i pogledate u rubriku "Hot from USA", gdje, zamislite, nove epizode "Crne liste" stižu s odmakom od samo 24 sata, koliko ljudima iz Pickboxa treba da je prevedu i titlaju. Manje priče, više gledanja serije.

2.  Ima Jamesa Spadera

Što god vi mislili o "Crnoj listi", ne možete poreći da ima genijalnog negativca koji je odlučio postati dobar... Ali ne baš sasvim dobar. Spaderov lik u seriji, Raymond Red Reddington, ide vam na živce svojom superiornošću, a istovremeno vas gotovo jednako oduševljava svojom genijalnošću. Kad ga ne bi glumio James Spader, jedan od boljih američkih glumaca uopće, sigurno ne bi bio tako dobar. Zaplješćite majstoru!

3. Ima zgodnu junakinju

Glavna junakinja serije, Lizzie (glumi je Megan Boone), neiskusna je FBI agentica koja nosi traume iz djetinjstva i dobre cipele. Briljantna je psihologinja koja jako voli svog zgodnog muža, koji nosi zgodne naočale i vrlo je vjerojatno dvostruki agent. Lizzie je vjerojatno Redova kći, ali u to još nismo sigurni. Ili jesmo? Nismo?!

4. Spaja najbolje od najboljih serija u jednu 

"Crna lista" pametna je kombinacija onog što je činilo hit serije "24 sata", "Alias" i poznati film strave "Kad jaganjci utihnu". Prepuna je neočekivanih zaokreta, opasnih zamki i zapetljanih tajni koje se iz epizode u epizodu rješavaju mic po mic. Uf. Napeto i opasno, na trenutke bolno za gledanje. 

5. Ima 30 epizoda za gledanje u komadu

Prije nego što počnete gledati nove epizode koje na Pickboxu idu paralelno s američkom premijerom, možete uživati u 30 do sada emitiranih epizoda u komadu. Taman za jedan vikend ili noć, ako ste među onima koji pate od nesanice i ovisnosti o dobrim serijama.

6. Ima i Mary-Louise Parker

Glumica koju obožavate i znate je još od "Trave" u "Crnoj  listi" glumi Redovu prvu bivšu ženu (ženio se čovjek nekoliko puta, ipak je kriminalni genij, što je privlačno) i jedina je osoba u cijeloj seriji koja može utjecati na Reda, ali ga i spustiti s njegova nadmoćnog oblaka. Volimo je!

7. Tom Keen je sladak

Muž glavne junakinje, Tom Keen, kojega glumi Ryan Eggold, praznik je za ženske oči, tvrdi istraživanje provedeno po našoj redakciji. Vole ga s brkovima od mlijeka, u kariranim košuljama, pa čak i u pidžami. Vole ga čak i ako nisu sigurne hoće li izdati Lizzie i ne znaju kakav je zapravo lik. To je valjda zbog naočala?

8. Ako ne gledate "Crnu listu", nećete imati prijatelja 

Znate onaj trenutak kad ekipa na poslu razgovara o nekoj seriji, a vi nemate pojma o čemu govore, pa ne možete sudjelovati, smijati se, niti prepričavati zgode glavnih junaka? Nećete valjda da vam se to dogodi i s "Crnom listom"? Naravno da nećete. Zato imate Pickbox. Gledajte nekoliko epizoda već danas!

9. "Crna lista" je na Pickboxu

To znači da osim "Crne liste" možete gledati više od 3000 sati raznih hit-serija i filmova, kad god poželite. Recimo, nakon što odgledate "Crnu listu", a još vam se ne spava, pretražite Pickbox i uopće ne morate spavati.

10. Zar vam je potreban još jedan razlog? 

Mi smo stavili 10 u naslov samo zato što nam je dobro izgledalo. Zapravo nemamo još jedan razlog. Jesmo li vam već rekli da "Crna lista" na Pickboxu ide paralelno s prikazivanjem u Americi?

30.01.2015. 10:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh