« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
TLC

Veljača je mjesec ljubavi na TLC-u

TLC nas uči da ljubav dolazi u različitim formama i oblicima, što će i zorno pokazivati tijeko veljače, mjeseca ljubavi

U ljubavi godine nisu važne
U ljubavi godine nisu važne (TLC)
Više o

TLC

,

veljača

,

program za veljaču

,

mjesec ljubavi

Veljača je na najgledanijem ženskom kanalu rezervirana naravno za ljubav. TLC nas uči da ljubav dolazi u različitim formama i oblicima, pa je prema tom sloga­nu sastavljen i program u mjesecu koji slavi najljepši osjećaj na svijetu.

Svake nedjelje u 20 sati, već od 1. veljače na programu je serija  U ljubavi, go­dine nisu važne koja prati šest britanskih parova s partnerima koji pri­padaju različitim generacijama i odlučno dokazuju da razlike u godinama nisu zapreka za ljubav.

Utorkom u 21 sat, počevši od 3. veljače očekuje nas nova sezona popularnog serijala 90 dana do vjenčanja koja nudi pogled u svijet globalnih veza i brako­va. Zahvaljujući zaručničkim vizama, šestero stranaca otići će u SAD gdje će po prvi put živjeti zajedno sa svojim prekomorskim partnerima. Parovi se moraju vjenčati prije nego što im nakon 90 dana isteknu vize. U suprotnom, strani par­tner mora napustiti SAD i vratiti se u matičnu državu.

Četvrtkom u 20 sati, od 12. veljače očekuju vas nove epizode jedne od najgle­danijih serija na TLC-ju Zbog seksa na hitnoj koja rekonstruira istinite priče o seksualnim zgodama koje su završile - nezgodno, odnosno hitnom liječničkom intervencijom.

14. veljače na Valentinovo TLC je pripremio niz emisija pod zajedničkim nazi­vomKad ljubav krene krivo. To je otprilike trenutak kad shvatite da ste se uda­le za mafijaša. Ili kad shvatite da vas kućni ljubimac terorizira i uništava vaš ljubavni život. Ili možda kad vam partner završi na hitnoj jer je nakon vašeg strastvenog odnosa izgubio pamćenje.

Od 20. veljače slijedi premijera potpuno novog dokumentarnog serijala koji go­vori o najvećoj zamislivoj ljubavi i želji ljudskog bića, a istražuje ponekad kon­troverznu temu in vitro oplodnje. In vitro. Očekujem dijete prati emocionalne priče šest parova, koji su u različitim fazama postupka IVF-a, u svom krajnjem pokušaju da imaju dijete. Gledatelji će upoznati parove, njihove motive i dug i naporan proces koji su morali proći do najveće sreće. U zadnje 3 epizode ćemo te iste parove susresti devet mjeseci kasnije, i vidjeti što se dogodilo.

Zabavite se i volite se, uz TLC.

28.01.2015. 14:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh