« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
TLC

90 dana do vjenčanja

Ako ljubav svog života pronađete u Americi pripremite se na 90 dana do vjenčanja!

Zaručnička viza za SAD traje 90 dana
Zaručnička viza za SAD traje 90 dana (TLC)
Više o

TLC

,

90 dana do vjenčanja

Ako ljubav svog života kojim slučajem pronađete u Americi i s odabranim part­nerom (ili partnericom) želite ostvariti zajedničku budućnost, SAD vam nudi tzv. zaručničku vizu koja traje 90 dana. U tom se periodu morate vjenčati ili napustiti SAD i vratiti se u matičnu državu.

Ovaj fenomen zaručničkih viza ljudima svijeta predstavlja TLC u serijalu 90 da­na do vjenčanja koji od 3. veljače u 20:00 kreće u novu sezonu prikazi­vanja.

90 dana do vjenčanja  nudi pogled u svijet globalnih veza i brakova. Za­hvaljujući zaručničkim vizama, šestero stranaca otići će u SAD gdje će po prvi put živjeti zajedno sa svojim prekomorskim partnerima. Parovi se moraju vjen­čati prije nego što im nakon 90 dana isteknu vize. U suprotnom, strani partner mora napustiti SAD.

U novoj sezoni, između ostalog upoznajete Bretta i Dayu, koji su se upoznali preko interneta dok je Brett tragao za Filipinkom sa snažnim obiteljskim vrijed­nostima. Tu su i Chelsea i Yamir koji su se upoznali na koncertu njegovog nika­ragvanskog boy banda Myla Vox. Svi parovi moraju pobijediti jezične barijere, kulturne šokove te sumnjičave prijatelje i članove obitelji - i to sve u 90 dana nakon što stupe na američko tlo.

Ako razmišljate o traženju zaručničke vize u SAD-u, uključite prvo TLC i pogle­dajte 90 dana do vjenčanja.

02.02.2015. 15:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh