« Film
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
KINO

10. Pula u Zagrebu u Kinu Metropolis MSU

Filmovi u programu Pula u Zagrebu prikazuju se s promotivnom cijenom ulaznice od 15 kuna

Kino Metropolis
Kino Metropolis (Arhiva)
Više o

MSU

,

kino Metropolis

Od 1. do 30. rujna 2022. u Kinu Metropolis MSU po deseti se put održava filmski program Pula u Zagrebu koji ove godine donosi izbor 12 filmova s 69. Pulskog filmskog festivala, od čega će 8 filmova imati zagrebačke premijere.

Prikazat će se dobitnici glavnih nagrada žirija i publike u Hrvatskom programu (Zbornica i Nosila je rubac črleni) i Međunarodnom programu (hrvatske manjinske koprodukcije s Turskom - Dani suše i Srbijom - Kako sam naučila letjeti) te najbolji dokumentarac studentskog programa Čekaj me.

Prikazat će se i talijanski dokumentarac Ennio Morricone o slavnom skladatelju filmske glazbe, talijanska pustolovna drama Čudaci na slobodi, bosansko-hercegovački krimić Praznik praznine te hrvatske manjinske koprodukcije s Ukrajinom (Vizija leptira), S. Makedonijom (Mimi) i BiH (Djeca s CNN-a i Švedsko srce moje majke).

Filmovi u programu Pula u Zagrebu prikazuju se s promotivnom cijenom ulaznice od 15 kuna.
Projekcije se održavaju u velikoj dvorani Gorgona. Sve informacije o filmovima, projekcijama i ulaznicama moguće je saznati na web-stranici Kina Metropolis www.kinometropolis.eu, te na facebook stranici kina www.facebook.com/kinometropolis i programa www.facebook.com/pulauzagrebu

Program se odvija uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC). 

25.08.2022. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh