« Fun
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
IZLJEVI LJUBAVI

10 parova koji su vjerovali da je ljubav vječna

Postoji jedna stvar za koju je život potvrdio kako je puno vječnija od prosječne ljubavi - tetovaže

Fotografija vijesti
Više o

zaljubljenost

,

tetovaže

,

muškarci i žene

Vjerojatno ćete, pogledavši naslov, zaključiti kako je autor ovog teksta iznimno ciničan prema ljubavi. Srećom, tomu ipak nije tako. Ipak, budimo realni. Ma što tko mislio i tvrdio, ljubav (izvan knjiga i filmova) naprosto nije vječna. Ljubav treba pustiti da cvate i da se mijenja, ali treba ju pustiti i da se ugasi kad joj za to dođe vrijeme. Nažalost, postoji jedna stvar za koju je život potvrdio kako je puno vječnija od prosječne ljubavi - tetovaže.

Neki su cinici čak spremni ići toliko daleko da kažu kako ljubav, jednom kad ju odlučite staviti na svoj desni guz, počinje osjećati da ju ne shvaćate dovoljno ozbiljno i uzimate zdravo za gotovo, nakon čega od vas bježi glavom bez obzira.

Drugi pak tvrde da svaki put kad zaljubljeni par odluči napraviti zajedničku tetovažu jedan odvjetnik za razvode digne novi kat kuće ili kupi bolji automobil.

Ipak, konačna je odluka na vama. Imajte na umu da su svi ovi parovi čije vam fotografije donosimo nekoć mislili da je ljubav vječna, a danas se raspituju za cijenu laserskog uklanjanja tetovaže. Smatrajte se upozorenima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: M. Lozančić
15.05.2012. 20:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh