« Žene
objavljeno prije 2 godine
MYTHBUSTERS

10 mitova o muškarcima koji nemaju veze s mozgom

Nedavno smo obilježili Međunarodni dan muškaraca kada smo se još jednom prisjetili da muškarci nažalost drže mnoge rekorde u ne baš dobrim segmentima života, ali ipak nisu baš tako grozni kako se govori...

Ne pričajte gluposti!:)
Ne pričajte gluposti!:) (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

mitovi

,

istina

Muškarci ne plaču, jedino o čemu razmišljaju je seks i jako su loši roditelji. Popis ovakvih i sličnih pretpostavki o muškarcima ponekad je lista bez kraja. Nažalost ovakav je stereotip prema muškarcima potpuno netočan i loše utječe na društvo i na odnose među spolovima.

Nedavno smo obilježili Međunarodni dan muškaraca kada smo se još jednom prisjetili da muškarci nažalost drže mnoge rekorde u ne baš dobrim segmentima života.

S time na umu, okupila se ekipa dobrih muškaraca, gospodina sa Reddita koji čineći ovu listu razbijaju neke mitove, stereotipe i pretpostavke o muškarcima i njihovom spolu.

1. Muškarci su loši roditelji.

Uf! Ili idioti koji nazivaju babysittingom kada tata ostaje sam doma s djecom na nekoliko sati. Dakle, to nije babysitting, to je roditeljstvo. Osim toga babysitting je kada platite nekom tinejdžeru iz susjedstva da vam pričuva dijete.

FeralBottleofMountDew

2. Muškarci misle samo na seks.

Ponekad samo želimo čitati bibliju i razgovarati o osjećajima.

CXNNER

Svih deset mitova pročitajte na portalu Gentleman.hr

26.11.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh