« Spektakli
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SPEKTAKL

Zucchero oduševio pulsku Arenu

Tisuće posjetitelja oduševljeno je pratilo trosatni koncert talijanske zvijezde

Zucchero u pulskoj Areni
Više o

Zucchero

,

Arena Pula

,

koncert

Trosatnim koncertom talijanska glazbena legenda Zucchero oduševio je tisuće posjetitelja pulske Arene. Novo glazbeno druženje najavio je za Split u kojem nastupa u ponedjeljak 20. lipnja.

Tisuće posjetitelja pulske Arene sinoć je uživalo u hitovima talijanske  glazbene legende Zucchera. Glazbenik je oduševio najnovijih hitovima s posljednjeg albuma "Chocabeck", ali i repertoarom svima dobro znanih pjesama poput "Senza una Donna", "Baila Morena", "Miserere" i dr.

"Pula me oduševila. Drago mi je da smo nakon nekoliko godina ponovno pronašli ovu divnu energiju koja je vladala ovim isnpirativnim, rimskim amfiteatrom. Nadam se da je u novim pjesmama publika uspjela osjetiti elemente života i emocija, jedne epizode obične nedjelje u selu iz kojeg potičem", izjavio je Zucchero nakon koncerta i dodao "Veselim se nastupu u Splitu koji slijedi. Pozivam sve da nam se pridruže u ovom slavlju glazbe"

Iduća postaja talijanskog glazbenika u sklopu turneje "Chocabeck World Tour 2011."je Split u kojem će Zucchero održati koncert u ponedjeljak 20. lipnja u Spaladium Areni.

Ulaznice za ljetni spektakl Zucchera u Splitu u prodaji su u sustavu EVENTIM-a, ili putem interneta na adresi www.eventim.hr po cijeni već od 140 kuna.

19.06.2011. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh