« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
EH, DA ... :)

Znakovi horoskopa u ljubavi traže ...

Bikovi i Vage su najveći esteti u ljubavnim pitanjima, Ovnovi su i ovdje nestrpljivi, a ako ne komunicirate s Blizancima ili Vodenjakom, ljubavi neće biti

Što je važno Ovnu, a što Vagi?
Što je važno Ovnu, a što Vagi? (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

ljubav

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

,

znakovi horoskopa

Ovan traži izravne ljubavnike i partnere jer mu čekanje i igranje igrica nije zanimljivo. Nestrpljiv u svemu, pa i u ljubavi, mrzi kad se nešto skriva od njega.

Bik je u potrazi za profinjenim, nježnim partnerima koji će ljubav iskazati bez grubosti, nepristojnosti ili vulgarnosti. Uz Vagu, ovom je znaku estetika najvažnija.

Blizanci vole komunikaciju, bez nje su kao riba na suhom, tako da rade i pozivi, SMS-ovi, chatovi ... bilo što, samo da zna da ste zainteresirani. Naravno, morate i prijeći s riječi na djela.

Rak se želi osjećati zaštićeno, no istovremeno mu je važna i uloga zaštitnika. Tako stječe sigurnost iz koje onda razvija duboku ljubav prema partneru. Vjernost je obavezna.

Lav je u ljubavi zaigran kao malo dijete, iskren i nježan u ljubavi, no da bi bio takav treba mu omogućiti da se osjeća slobodno i nesputano, kako bi mogao dati sve što ima u ljubavnu vezu.

Djevica u ljubavi traži spremnost na pomaganje i dobrotu, praćene toplim srcem i odnosom prema ljudima - oni koji pomažu slabijima i potrebitima, ovom su znaku idealni ljubavni partneri.

Vaga je u potrazi za skladom, mirom i ravnotežom u svim aspektima života, pa tako i u ljubavi, pa od partnera očekuje prilagodljivost i, naravno, estetiku.

Škorpion je zahtjevan u ljubavi, a ako u odnosu nema poštenja i iskrenosti, osjeća se izdano. Seks im je izrazito važan, a osim toga od partnera traže da znaju čuvati tajne njihovog odnosa. 

Strijelac je veliki fan materijalnih poklona, njima je ljubav davanje i primanje koje se mora vidjeti. Poželjet će ponekad biti u centru pažnje i partner mu to jednostavno mora dozvoliti.

Jarac traži emotivnu predanost prije svega, ne voli kad ga se uzima zdravo za gotovo, a za razliku od većine znakova, njemu previše komplimenata izuzetno smeta.

Vodenjak obožava eksperimentirati jer ne može smiriti svoj avanturistički duh, pa želi to podijeliti s otvorenom i pravednom osobom koja će shvatiti njegove ideje.

Ribe su u ljubavi najosjetljiviji i najnježniji znak koji traže partnere koji im neće povrijediti osjećaje, empatične i drage. 

28.05.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh