« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO

Znakovi horoskopa i bijes

Kako prepoznati znakove horoskopa po ponašanju? Jednostavno, ako ih imate priliku vidjeti kako se ljute, nema greške ...

Kad Ovnica poludi ...
Kad Ovnica poludi ... (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

ljutnja

,

bijes

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - možda i najkraći fitilj u zodijaku, razbjesnit će se u trenu i sve doživljavati osobno, no jednako će se brzo i odljutiti i oprostiti. 

Bik - strpljiv po prirodi, no to samo znači da guta i guta, a kad pukne, njegova se rika čuje nadaleko i pametnije vam je ne biti u blizini kad podivlja.

Blizanci - inteligencija je obilježje ovog znaka, pa točno zna kad smije poluditi, a kad ne. No, čak i kad je ljut, bira riječi i trudi se stvar okrenuti u svoju korist.

Rak - kod njega nema panike, njega više muči što mu je netko digao tlak. Nema šanse da reagira odmah, no budite sigurni da će vam vratiti - jednog dana ...

Lav - eksplozivan, iako manje od Ovna, no ništa manje zastrašujuć kad misli da treba braniti sebe ili nešto što voli. Pravičan je, pa će brzo popustiti pred argumentima.

Djevica - smirena do bola, samokontrola je uvijek uključena na najjače tako da nema šanse da pokaže emocije, jedino po čemu možete zaključiti da je bijesna jest činjenica da će svaku raspravu istjerati do kraja.

Vaga - prikrit će osjećaje, iako je pogađaju razne sitnice i durit će se kao klinac. Znak da se potpuno razbjesnila - odlazi bez riječi.

Škorpion - brzo će se naljutiti, onda početi provocirati, slijede niski udarci i bujica psovki, a nerijetko radei šake. Uz sve to, željet će se osvetiti. Nemojte se nikad, ali nikad svađati sa Škorpionom.

Strijelac - voli soliti drugima pamet pa nerijetko upada u svađe, a reakcije u svađi su nepredvidive - jednaka je šansa da će vam hladnokrvno reći sve što vas ide i da će vašom glavom razbiti sve oko sebe.

Jarac - maksimalna kontrola je zaštitni znak Jarca, pa će dobro procijeniti ima li koristi od svađe ili ne. Zna napraviti priličnu buku, no jednako vas tako može otpiliti zauvijek.

Vodenjak - brzo se ljuti, brzo zaboravlja, a glavni razlog za bijes je pomisao da mu netko odguzima slobodu. Ipak, zna biti agresivan i osvetoljubiv, pa pripazite malo.

Ribe - sve shvaćaju osobno i preosjetljive su, pa će se brzo naljutiti, sakriti bijes i nakon toga pasti u depresiju. Pokušajte izbjegavati svađe s njima.

19.09.2015. 16:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh