« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Znaci horoskopa koji su mamini sinovi

Neki ljudi dijele vrlo prisan odnos sa svojim majkama. Oni ne znaju da su biti mamin sin i biti posvećen mami potpuno različite stvari

Tek toliko da znate što vas čeka...
Tek toliko da znate što vas čeka... (Arhiva)
Više o

Rak

,

Bik

,

horoskop

,

Djevica

,

Škorpion

,

mamini sinovi

Postoje neki znakovi horoskopa koje bismo mogli nazvati mamin sinovima... čak i kad odrastu, ne donose odluke bez mame, oslanjaju se na njih i to više nego na očeve... tako je kako je.

Kad su u pitanju njihove supruge, savjet je - ne pokušati ih razdvojiti od majki jer, bez ostatka, oni će otići majci. A vi se snađite...

Uglavnom, evo na koga bi trebalo paziti ako se želite udati za ove likove...

Bik - svaki Bik ima sklonost obožavati svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi. Navikao se da bude po njegovom jer ga majka pretjerano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini osjeća beznačajno.

Djevica - kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Djevice, vidjeli biste da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njihovu majku. Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njezina znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svatko tko smatra da je majka ovog zemljanog znaka problem, zaradit će bijes ogorčene Djevice.

Škorpion - iako je većina Škorpiona neovisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova majka nalikuje njegovom osobnom Bogu po tome što je uvijek u pravu. Škorpioni stalno uspoređuju svoju partnericu sa svojom majkom jer očekuju da će se njihova partnerica ponašati kao njihova mama.

Rak - muškarac u znaku Raka redovito razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno si šalju poruke ako ne razgovaraju telefonom. Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savjete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili djevojkama, a Rak ne bi ni htio da bude drugačije.

Bilo kako bilo, imajte ih na oku ;)

17.03.2023. 14:54:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.03.2023. 17:42
    ako netrko postuje majku ne znaci da je mamin sin vazno da nmema svada izmedu svekrva i nevjesta
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh