Metro-portal.hr

objavljeno 17.03.2023. 14:54:00
ZANIMLJIVO

Znaci horoskopa koji su mamini sinovi

Neki ljudi dijele vrlo prisan odnos sa svojim majkama. Oni ne znaju da su biti mamin sin i biti posvećen mami potpuno različite stvari

Tek toliko da znate što vas čeka...
Tek toliko da znate što vas čeka... (Arhiva)

Postoje neki znakovi horoskopa koje bismo mogli nazvati mamin sinovima... čak i kad odrastu, ne donose odluke bez mame, oslanjaju se na njih i to više nego na očeve... tako je kako je.

Kad su u pitanju njihove supruge, savjet je - ne pokušati ih razdvojiti od majki jer, bez ostatka, oni će otići majci. A vi se snađite...

Uglavnom, evo na koga bi trebalo paziti ako se želite udati za ove likove...

Bik - svaki Bik ima sklonost obožavati svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi. Navikao se da bude po njegovom jer ga majka pretjerano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini osjeća beznačajno.

Djevica - kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Djevice, vidjeli biste da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njihovu majku. Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njezina znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svatko tko smatra da je majka ovog zemljanog znaka problem, zaradit će bijes ogorčene Djevice.

Škorpion - iako je većina Škorpiona neovisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova majka nalikuje njegovom osobnom Bogu po tome što je uvijek u pravu. Škorpioni stalno uspoređuju svoju partnericu sa svojom majkom jer očekuju da će se njihova partnerica ponašati kao njihova mama.

Rak - muškarac u znaku Raka redovito razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno si šalju poruke ako ne razgovaraju telefonom. Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savjete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili djevojkama, a Rak ne bi ni htio da bude drugačije.

Bilo kako bilo, imajte ih na oku ;)

17.03.2023. 14:54:00
http://metro-portal.hr/znaci-horoskopa-koji-su-mamini-sinovi/141596/