« Zagreb
objavljeno prije 12 godina
AAR

Zmajarenje na Adria Air Race Zagreb

Sva zainteresirana dječica moći će na Jarun donijeti svoje zmajeve i 9. lipnja u 11 sati sudjelovati u puštanju stotinu zmajeva na zagrebačko nebo

Puštajte zmajeve na Jarunu
Puštajte zmajeve na Jarunu (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

Adria Air Race

,

zmajevi

,

puštanje zmajeva

Ovogodišnji Adria Air Race Zagreb donosi pregršt zanimljivosti za sve svoje posjetitelji, no najzanimljivije moglo bi biti djeci koja će na ovogodišnjoj manifestaciji imati vrlo važnu ulogu. 

Naime, sva zainteresirana dječica moći će na Jarun donijeti svoje zmajeve i 9. lipnja u 11 sati sudjelovati u puštanju stotinu zmajeva na zagrebačko nebo. Prijaviti se mogu svi stariji od sedam godina (mlađi od 16 morat će biti u pratnji roditelja), a prijave za sudjelovanje počinju od srijede, 23. svibnja i traju sve do 3. lipnja i to na e-mail zmajevi@aa-race.com

Probno, grupno puštanje zmajeva održat će se 6. lipnja na Jarunu kako bi sve bilo spremno za subotu, 9. lipnja, kada nas na istom mjestu očekuje najveći sportski spektakl Adria Air Race Zagreb 2012. Podsjetimo, vrata Jaruna otvaraju se već u 10 sati kada započinje zabavni program u sklopu kojeg će zavijoriti stotinu zmajeva. 

Kada i posljednji bude spušten, nebesko plavetnilo ponovno će zašareniti padobranci, zaparati helikopteri i žirokopteri, a onda u konačnici nebo nad Jarunom poslužit će kao poligon šestorici najboljih svjetskih akrobatskih pilota koji će se natjecati za titulu najboljeg na Adria Air Raceu Zagreb 2012.   

22.05.2012. 13:35:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh