« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ISPROBAJTE!

Zlatna mješavina za savršeno zdravlje

Ako želite oporavak cijelog tijela, uništavanje raznih vrsta bakterija i jačanje vašeg imuniteta, napravite ovu fantastičnu mješavinu

Med i kurkuma - čudesna kombinacija
Med i kurkuma - čudesna kombinacija (Wikipedia)
Više o

kurkuma

,

jad

,

zlatna mješavina

Kurkuma je čudesan začin čiji je aktivni sastojak kurkumin jedan od najjačih prirodnih antibiotika i učinkovito djeluje na preko 150 bolesti, pokazala su relevantna znanstvena istraživanja.

Med je sjajan dodatak kurkumi jer se radi o apsolutno savršenom proizvodu prirode koji jednostavno oporavlja cijeli organizam.

Kad se tome doda još nekoliko zdravih sastojaka, dobivate zlatnu mješavinu - fantastičnu kombinaciju koja će napraviti prava čuda za vaše zdravlje. 

Recept za zlatnu mješavinu

Sastojci

čajna žličica kurkume
100 g meda
čajna žličica ribane limunove kore (neprskane)
2 čajne žličice jabučnog octa
prstohvat crnog papra

Priprema

U posudi pomiješajte crni papar, jabučni ocat i kurkumu, nakon toga dodajte limunovu koricu i med. Miješajte temeljito sve dok ne dobijete ujednačenu mješavinu. Spremite u staklenu posudu i držite u hladnjaku.

Upotreba

Dnevna doza je jedna jušna žlica zlatne mješavine svako jutro odmah nakon buđenja. Stavite u usta i pustite da se rastopi, i nakon toga progutajte, pričekajte par minuta prije nego što popijete neku tekućinu.

11.12.2015. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh