« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Žitarice za 100.000 funti na eBayu

Illinois za doručak
Illinois za doručak
Više o

eBay

,

Velika žitarica Illinoisa

Natjecanje za dio žitarice koji nalikuje državi Illinois (SAD) dostiglo je ponudu višu od 100.000 funti na eBayu, javlja Total portal. Dvije sestre su postavile žitaricu, koju su nazvale ‘Velika žitarica Illinoisa’, na aukcijsku internetsku stranicu, naglašavajući da dio nije dorađen ili uobličen da bi izgledao kao Illinois.

Emily McIntire (15) kaže da je zagrabila punu šaku žitarica i naišla na dio koji ju je podsjetio na državu. ’Već mi je bio blizu usta, iz prve nije izgledao kao Illinois jer sam ga držala naopačke’, rela je Emily. No, onda je primijetila sličnost i rekla: ‘O Bože, to je Illinois.’

Iznenađenje‘Već mi je bio blizu usta, iz prve nije izgledao kao Illinois jer sam ga držala naopačke’, rekla je 15-godišnja učenica Emily McIntire. 

Njezina sestra Melissa (23) kaže da su njihovi roditelji predložili da žitaricu prodaju iz zabave. Oni nude besplatnu dostavu, podrazumijevajući da je kupac državljanin Illinoisa. ’Žitarica se trenutačno nalazi u lijepoj kutiji za nakit obložena s puno vate radi sigurnosti’, kaže Melissa. Sestre McIntire kažu da su odlučile da će dobitak od eBay prodaje iskoristiti za kupnju novih žitarica. (METRO) 

19.03.2008. 22:46:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh