« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
PROGNOZA VREMENA

Zima još ne odlazi, pripremite se

Novi snijeg vrlo je vjerojatan od srijede, ali u manjim količinama nego tijekom prošlih dana

Zima je odlučila još malo ostati...
Zima je odlučila još malo ostati... (Arhiva)
Više o

snijeg

,

vremenska prognoza

,

prognoza vremena

Zimski uvjeti potrajat će još sigurno tjedan dana, možda i dulje, pa se tome valja prilagoditi. Ipak, vrijeme će se u nedjelju smiriti pa je slab snijeg moguć još samo prijepodne u gorju.

U prva dva dana sljedećeg tjedna djelomice sunčano, ujutro na kopnu s maglom, a na Jadranu u utorak jačanje juga. Nove oborine vrlo su vjerojatne sredinom tjedna.

U prva dva dana novoga tjedna u unutrašnjosti ujutro magla, zatim sunčana razdoblja. Novi snijeg vrlo je vjerojatan od srijede, ali u manjim količinama nego tijekom prošlih dana. Jutra će biti hladna, u gorskim krajevima u prvoj polovini tjedna i vrlo hladna, uz temperaturu mjestimice i oko -10 °C, a dnevna temperatura bit će oko ili samo malo viša od 0 °C.

Na Jadranu početkom tjedna djelomice sunčano, a prema sredini tjedna ponovno oblačnije, uz mjestimične povremene oborine. U utorak će jugo jačati, a u srijedu će podno Velebita zapuhati jaka bura, uz koju osim kiše ponovno može biti i snijega. U nastavku tjedna velika je vjerojatnost promjenljivog vremena i mjestimičnih oborina.

04.02.2018. 14:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh