« Spektakli
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
WOW!

Zgodna žena stiže na Broadway

Za glazbu će se pobrinuti kanadski rocker Bryan Adams, a redatelj Jerry Mitchell, dobitnik dvostrukog Tonyja glavne je uloge povjerio glumici i pjevačici Samanthi Barks i Steveu Kazeeu

Ne sumnjamo u uspjeh...
Ne sumnjamo u uspjeh... (Screenshot)
Više o

Broadway

,

Zgodna žena musical

Zgodna žena, popularna romantična komedija koja je od Julije Roberts napravila mega zvijezdu, od jeseni 2018. goine će se, nakon proljetnog gostovanja u Chicagu, početi prikazivati na Broadwayu, piše BBC.

Za glazbu će se pobrinuti kanadski rocker Bryan Adams, a redatelj Jerry Mitchell, dobitnik dvostrukog Tonyja glavne je uloge povjerio glumici i pjevačici Samanthi Barks i Steveu Kazeeu, američkom glumcu i pjevaču.

Barks je postala poznata nakon nastupu u BBC-jevu talent showu 'I'd Do Anything' 2008., nakon kojega je počela nastupati u teatru. Ondje je bila zapažena u ulozi Eponine u mjuziklu 'Jadnici', koju je ponovila i u filmskoj verziji.

Producentica Paula Wagner za BBC je rekla da će mjuzikl biti prožet 'humorom i toplinom koja se mogla osjetiti u filmu'. 'Uspjeli smo angažirati dvoje talentiranih, karizmatičnih glumaca koji će glumiti Vivian i Edwarda', kazala je.

Na scenariju za mjuzikl je prije smrti 2016. radio i Garry Marshal, koji je režirao filmski hit s Julijom Roberts i Richardom Gereom u glavnim ulogama.

27.09.2017. 17:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh