« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
GDJE JE PRAVI?

Žene iz snova koje nemaju sreće u ljubavi

POGLEDAJTE GALERIJU - Lijepe su, uspješne, bogate i slavne, ali nikako da dočekaju sreću u ljubavnom životu

(Getty Images)
Više o

Charlize Theron

,

Jennifer Aniston

,

Halle Berry

,

Drew Barrymore

,

nesretna ljubav

,

rastava braka

,

Kate Winslet

Oskarovka Halle Berry s 43 godine izgleda bolje no ikad, ali se ponovno nalazi u ljubavnom brodolomu. Prije nekoliko tjedana joj se raspala veza s Gabrielom Aubryjem s kojim ima kći  Nahlu. Žena koja je očarala muškarce u filmovima Catwoman i James Bond i dalje traži onog pravog.

Jennfier Aniston jedna je od najpoznatijih glumica kad se radi o nesreći u ljubavi. Brad Pitt ju je ostavio zbog Angeline Jolie, a nakon razvoda je imala samo dvije polu-ozbiljne veze s glumcem Vinceom Vaughnom i pjevačem Johnom Mayerom.

Na popisu bivših partnera Cameron Diaz nalaze se ljepotani Matt Dillon, Jared Leto i Justin Timberlake. Glumica koja najviše zarađujeu Hollywoodu nikako ne uspijeva pronaći ljubav života.

Žena koja je godinama spašavala živote plivača s Malibu Beacha prava je seks bomba. Pamela Anderson je vodila skandalozne brakove s Kid Rockom i Tommyjem Leeom te nekoliko burnih veza s manekenima i rokerima, a trenutno je ponovno sama.

Prekrasna Charlize Theron je devet godina bila u vezi s kolegom Stuartom Townsendom. Krajem ožujka ove godine par je prekinuo iz još uvijek nepoznatih razloga.

Sandra Bullock je ove godine prvo postigla sve poslovne ciljeve da bi nedugo nakon toga izgubila sve što si je izgradila na privatnom planu. No, suprugova nevjera za Sandru je prilika za novi početak s posvojenim sinčićem Louisom.

Kate Winslet se nakon sedam godina braka rastala od Sama Mendesa s kojim se do samog kraja s osmjehom pojavljivala u javnosti,a čak dva propala braka iza sebe ima Drew Barrymore.

05.05.2010. 11:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh