« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Željko Kerum zamjerio splitskim intelektualcima

Imam svoj cilj i siguran sam da narod neće nasjesti na njihove podvale i klevete i da je na mojoj strani, izjavljuje Kerum.

(Duje Klarić, CROPIX)
Više o

Split

,

Željko Kerum

,

lokalni izbori

,

otvoreno pismo

,

Spaladium Arena

,

splitski intelektualci

,

povreda ljudskih prava

,

Željko Bebek

,

Alen Islamović

,

Mladen Vojčić Tifa

Neovisni kandidat za splitskoga gradonačelnika Željko Kerum ocijenio je danas nekorektnim nedavni istup skupine splitskih intelektualaca, koji su otvorenim pismom pozvali sugrađane da na izborima ne glasuju za njega kao gradonačelnika jer, kako su istaknuli, nema kvalitete za to, a kao poduzetnik bi bio i u sukobu interesa.

"To je nekorektno i predstavlja vrijeđanje ljudskih prava", izjavio je danas novinarima Kerum komentirajući nedavni istup skupiine splitskih intelektulaca.

"Imam svoj cilj i siguran sam da narod neće nasjesti na njihove podvale i klevete i da je na mojoj strani", rekao je Kerum. Dodao je da se za splitskoga gradonačelnika kandidirao zbog naroda, koji ga je i nagovorio na to da bude njegov kandidat "jer netko treba pokrenuti Split". Ustvrdio je kako za njegova gradonačelničkog mandata, ako bude izabran, "u Splitu neće biti podstanara, a na kraju mandata u gradu neće biti ni nezaposlenih".

Kerum je na konferenciji za novinare najavio da će kao neovisni kandidat za splitskoga gradonačelnika u ponedjeljak, 11. svibnja navečer u "Spaladium areni" organizirati koncert na kojem će nastupiti pjevači "Bjelog dugmeta" Željko Bebek, Alen Islamović i Mladen Vojčić Tifa te da taj koncert daruje sugrađanima.

Željko Bebek je rekao kako će mu to biti prvi put da pjeva na nekom predizbornom skupu te da želi pridonijeti Kerumovoj pobjedi na izborima za splitskoga gradonačelnika. "Split bi jako profitirao od toga", dodao je Bebek. (hina/metro-portal)

04.05.2009. 17:50:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh