« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina
SMJENE

Željko Jovanović i Rajko Ostojić odletjeli iz Vlade

Umjesto Željka Jovanovića novi ministar je bivši dekan FER-a Mornar, a dosadašnji šef HZZO-a Siniša Varga zamijenio je OStojića

Odletjeli nesposobni
Odletjeli nesposobni (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Željko Jovanović

,

Vedran Mornar

,

Rajko Ostojić

,

smjena ministara

,

novi ministri

,

Siniša Varga

Zoran Milanović obavio je najavljenu rekonstrukciju Vlade, a odletjela su dva ministra koji su do sada napravili najviše buke i štete - Željko Jovanović i Rajko Ostojić.

Umjesto svadljivog Jovanovića, riječkog bukača koji od svih prijetnji nije ispunio niti jednu, a antagonizirao je cjelokupnu učiteljsko/nastavničko/profesorsku zajednicu stiže bivši dekan FER-a Vedran Mornar.

Rajko Ostojić tvrdio je da ga hvali Svjetska banka i ostale fiskalne institucije, no liječnici i sestre nemaju niti jednu dobru riječ za njega, a bogami ni pacijenti. Umjesto njega na mjesto ministra sjeda dosadašnji šef HZZO-a Siniša Varga.

Milanović je tako napokon pokazao zrnce političke mudrosti - odletjela su dva najnepopularnija ministra, zamijenjeni su profesionalcima, a kako ga je Jovanović u sukobu s Linićem žestoko branio dok je Ostojić napadao, ne može se reći da se radi o revanšizmu. Možda ipak ima tračak nade ...

11.06.2014. 12:48:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh