« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Zelena akcija ima alternativu

Trg maršala Tita i Strossmayerov trg dijelovi su zaštićene Zelene potkove, zbog čega aktivisti ondje ne žele podzemne garaže
Trg maršala Tita i Strossmayerov trg dijelovi su zaštićene Zelene potkove, zbog čega aktivisti ondje ne žele podzemne garaže (Tomislav Serdar/CROPIX)
Više o

Zelena akcija

,

parkiranje

Zelena akcija otvorenim pismom pozvala je Gradsko poglavarstvo da detaljnije informira javnost o cijelom procesu narudžbe Grada Zagreba za izradu studije rješavanja problema parkiranja u centru grada i idejna rješenja garaža na Strossmayerovu trgu, Gajevoj i Preradovićevoj ulici, te reviziju projekta garaže na Trgu maršala Tita.

U pismu se podsjeća kako je Institut prometa i veza Studiju rješavanja problema parkiranja u središtu grada Zagreba napravio još prošlog ljeta i prezentirao je u rujnu 2007. Kako su sve te lokacije garaža bile predmet studije, aktivisti se pitaju zašto Grad ponovno naručuje identično istraživanje.

A gdje onda?Zelena akcija podržava izgradnju novih javnih garaža na Trgu Stjepana Radića, u Crnatkovoj, Reljkovićevoj i Klaićevoj ulici. 

(DM) 

01.04.2008. 02:08:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh