« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
HAK UPOZORAVA

Zbog prosvjeda obustavljen promet na D1, D2, D45 i D51

Prosvjedi seljaka blokirali su neke prometnice

Više o

prosvjedi

,

blokada prometa

,

seljaci

Zbog prosvjeda je obustavljen promet na: D 1 u mjestu Mokrice (obilazak preko Velikog Trgovišća), D 2 u mjestu Poljanec (obilazak je Ludbreg-Sveti Đurđ-Hrastovljan-Donji Martijanec), Donje Vratno i Petrijanec, D 45 Kutina-Garešnica (obilazak: Banova Jaruga-Međurić-Garešnica) i D 51Gradište-Požega u mjestu Ferovac.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na autocesti A 1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do službenog prijelaza Božići (od 227. do 237. km) vozi se dvosmjerno, desnom stranom kolnika, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb zbog radova promet teče jednim trakom kroz tunel Tuhobić, u smjeru Rijeke. Pojačan je promet teretnih vozila, na izlazu, na graničnim prijelazima Bregana i Macelj. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova (produžen je rok završetka radova).

09.03.2011. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh