« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
ogladnio čo'ek

Zbog krađe hot doga završio u zatvoru

Pod prijetnjom pištoljem ogladnjeli pijanac oteo slasni obrok od slučajnog izletnika u parku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

krađa hrane

,

hot dog

,

ukrao hot dog

Kazna za otimanje hot doga je 18 mjeseci zatvora. Zvuči kao neobična stavka iz kaznenog zakona, no u ovom slučaju se radi o stvarnoj presudi na jednom sudu u Massachusettsu.

Kako piše Telegram, u policijskom izvješću nije navedeno o kojoj vrsti hot doga se radilo, no zna se da je u njemu bilo senfa.

Naime, 12. kolovoza, Antonio Judd je prišao čovjeku koji je sjedio ispod drveta u Elm Parku i jeo hot dog. Judd mu je prišao, nešto promrmljao, a zatim jasno rekao da želi hot dog.

Podignuo je majicu ispod koje je skrivao pištolj. Zgrabio je hot dog i počeo ga jesti. Dok je žvakao, senf mu je iscurio na majicu i zaprljao je. Zatim je pobjegao.

Policija ga je pronašla upravo po mrlji od senfa. Nakom kratkog opiranja, policija ga je svladala. Kod njega su pronašli lažni pištolj i džepni nož.

Žrtva jer kasnije prepoznala Judda kao lopova.

Kradljivac je kasnije optužen za krađu te osuđen na 18 mjeseci zatvora i dodatnih 30 dana zbog remećenja javnog reda i mira.

Kaznu je preporučilo tužilaštvo iako je Judd prethodno bio optužen za oružanu pljačku, no zbog priznanja krivice, sud je bio blaži.

Optužbe za nošenje opasnog oružja i otpor pri uhićenju su odbačene.

29.09.2009. 17:44:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh