« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
KINGS OF STYLE

Završio trodnevni spektakl plesa na Zagrebačkom Velesajmu

Po prvi puta u Hrvatsku došao je Phillip „Pacman" Chbeeb, američka plesna zvijezda, koji je svoj doprinos ovom fenomenalnom natjecanju dao kao VIP sudac, voditelj radionica i specijalni gost

Sjajno natjecanje na Velesajmu
Sjajno natjecanje na Velesajmu (Arhiva)
Više o

Kings of Style

Na trodnevnom spektaklu plesa koji se održao od 7.- 9.veljače u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma, sudjelovalo je 13 plesnih klubova i više od 750 natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske u dobnim skupinama djece, juniora i seniora, boreći se za prijestolje u hip hopu, break dance-u, street showu, disco dance-u i poppingu.

Po prvi puta u Hrvatsku došao je Phillip „Pacman" Chbeeb, američka plesna zvijezda, koji je svoj doprinos ovom fenomenalnom natjecanju dao kao VIP sudac, voditelj radionica i specijalni gost gala programa za koji su ulaznice bile u potpunosti rasprodane.

Najmlađi natjecatelji imali su samo 5 godina i natjecali se u kategoriji „Mini Kids". U ovoj dobnoj skupini, službenu pobjedu odnijeli su upravo domaćini natjecanja Atomic Dance Factory (ADF) i to Vito Gurdulić  u kategoriji hip hop pojedinaca te break dance Breakidz u kategoriji timova.

Među juniorima, u kategoriji hip hop formacija, pobjedu je odnijela plesna skupina D'N'F iz Splita, dok je u kategoriji  break dance pojedinaca pehar osvojio Petar Muslim ponovo član Atomic Dance Factoryja.

Plesni klub "Mind Will" iz Velike Gorice, u dobnoj skupini seniora, osvojio je prvo mjesto i to u kategoriji break dance timova te u kategoriji break pojedinaca, pri čemu je pobjedu svojem klubu donio plesač Luka Anaković. U istoj dobnoj skupini u kategorijama hip hop parova, hip hop formacija, te hip hop pojedinaca pobjede još jednom odnose domaćini natjecanja, Ivona Blažun i Lora Marija Kolar članice ADF-a.

Veliko hvala organizatorima, Hrvatskom show dance savezu i plesnoj skupini Atomic dance Factory koji su svojim radom i trudom, najveće natjecanje u street plesovima doveli na jedan europski nivo i svim ljubiteljima plesa omogućili tri dana uživanja i u hrvatskoj metropoli.

S nestrpljenjem očekujemo nadolazeća natjecanja u Velikoj Gorici, Dubrovniku i Splitu.

SHOW/STEP/MODERN/PAROVNI PLESOVI :

12. -16. 4. 2014. KUP natjecanje , Velika Gorica

14. - 15. 6. 2014. DRŽAVNO PRVENSTVO, Dubrovnik

STREET/ PAROVNI PLESOVI :

12. - 16. 4. 2014. II. KUP natjecanje , Velika Gorica

21. - 22. 6. 2014. DRŽAVNO PRVENSTVO , Split

Sve informacije potražite na www.atomicdancefactory.hr ili na facebook stranicama HSDS-a i ADF-a.

12.02.2014. 12:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh