« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
REKONSTRUKCIJA

Završena obnova Remetinečke ceste

U sklopu radova vrijednih dva milijuna kuna uređeno je 525 metara prometnice široke dva metra, zamijenjena je kolnička konstrukcija te je dijelom riješena oborinska odvodnja

Autobusi su do sada morali zaobilaziti Remetinečku cestu
Autobusi su do sada morali zaobilaziti Remetinečku cestu (zagrebancija.com)
Više o

Zagreb

,

radovi na cesti

,

radovi u Zagrebu

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukičević večeras je u promet pustila obnovljenu Remetinečku cestu, na kojoj su radovi koštali dva milijuna kuna, piše Hina.

Riječ je o dionici Remetinečke od Ulice Savski gaj XIII put do raskrižja dr. Luje Naletilića-Karlovačka-Remetinečki gaj.

Iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika je priopćeno da je u sklopu radova vrijednih dva milijuna kuna uređeno 525 metara prometnice široke dva metra, zamijenjena je kolnička konstrukcija te je dijelom riješena oborinska odvodnja. Također je nadograđen istočni nogostup i biciklističke staze s obje strane, dok je na središnjem dijelu prometnice izgrađen manji potporni zid.

Iza raskrižja Remetinečka cesta-Savski gaj XIII izvedeno je osam uzdužnih parkirnih mjesta. Zamijenjena je javna rasvjeta i prateće elektroinstalacije na sjeverozapadnom dijelu. Uređeno je i autobusno stajalište u zoni raskrižja L. Naletilića- Remetinečka- Remetinečki gaj.

04.09.2011. 22:27:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Gordana Ivković
    05.09.2011. 08:39
    Da li su ljudi koji su jučer pustili cestu u promet pogledali gdje će otjecati voda kada bude padala kiša?!! Prema sportskim terenima i šetnici koja je uređena, popločena, zasađeno novo drveće i postavljena javna rasvjeta OSTAVILI SU OTVORENE CIJEVI SA CESTE PROMJERA 20-tak CM KROZ KOJE ĆE SE SLJEVATI VODA SA CESTE NA ŠETNICU I IGRALIŠTE ???
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh