« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Zaštitara našli pretučenog

Sokolov zaštitar navodno je otet već treći put, pa se sumnja u prijevaru

Ugibalište na Slavonskoj aveniji između benzinske pumpe Tifon i skretanja za Ivanju Reku gdje je pronađen zaštitar
Ugibalište na Slavonskoj aveniji između benzinske pumpe Tifon i skretanja za Ivanju Reku gdje je pronađen zaštitar (Ranko Šuvar/CROPIX)
Više o

goran safić

Zaštitar Sokol Marića Goran Safić pronađen je sinoć na Slavonskoj aveniji pretučen s vrećicom na glavi i lisicama na rukama, 200-tinjak metara od benzinske postaje Tifon. Na sebi je imao zaštitarsku uniformu. Pružena mu je liječnička pomoć, a potom je odveden na kriminalističku obradu. Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba nije željela komentirati okolnosti nestanka zaštitara, odnosno je li otet ili je u dogovoru s nepoznatim pljačkašem inscenirao svoju otmicu.

Safić je, navodno, već triput opljačkan. Zaštitarski kombi Mercedes Sprinter ukraden je u srijedu na Meštrovićevu trgu u Zapruđu dok su dvojica 27-godišnjih zaštitara dostavljala pošiljku novca u banku, a njihov kolega Safić ostao sam u kombiju.

Policija tvrdi da je nepoznati razbojnik ušao u kombi, te se udaljio zajedno sa zaštitarom i novcem. Još nije poznato koliko je novca opljačkano.

Piše: HINA/MEX
25.01.2008. 00:21:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh