« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
KLUPKO SE ODMOTAVA

Zaradilo se i na utakmici Dinamo - Arsenal?

Nijemci i dalje istražuju namještanja u hrvatskom nogometu, a postavljaju i pitanje je li Zdravko Mamić u svlačionici rekao da se utakmica pusti

Dinamo namještanje
Dinamo namještanje (Ranko Šuvar/Cropix)
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

HNL

,

Zoran Mamić

,

namještanje utakmica

,

mjesečna biblioteka

,

izdavačka kuća Znanje

,

meningoencefalitis

,

meningitis

,

borelioza

Nastavljaju se otkirvati detalji o namještenim utakmicama u Hrvatskoj. Nakon prve finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa 2009. između Dinama i Hajduka koja je završila pobjedom Dinama 3:0, pod sumnjom njemačke policije je i utakmica kvalifikacija Lige prvaka između Dinama i Arsenala (0:3) koja je igrana u kolovozu 2006. godine.

Kako pišu Sportske novosti, njemačka policija ima podatke da je dobit na kladionicama s te utakmice iznosila pet milijuna eura, od kojih je dva milijuna eura zaradio netko iz hrvatskih redova. Utakmicu su navodno s tribina maksimirskog stadiona gledali i braća Ante i Milan Šapina koji su navodno na toj utakmici zaradili tri milijuna eura.

>> Rukovodstvo EPH-a me ucjenjivalo da im prepustim Dinamo!

Zbog te utakmice u Njemačkoj je prije desetak dana ispitan i tadašnji vratar Dinama Ivan Turina, koji trenutačno brani u švedskom AIK-u iz Stockholma. Kako je Zdravko Mamić sam priznao na jučerašnjoj novinarskoj konferenciji, Turina je bio pozvan kao svjedok i jedno od postavljenih pitanja jest i je li Mamić bio u svlačionici i rekao da se utakmica pusti.

Dinamov poraz od jedne od najjačih momčadi na svijetu nije bio nikakvo iznenađenje i koeficijenti na trijumf "Topnika" bili su iznimno mali. Međutim, u ponudama kladionica postoje brojne razrade na svaku utakmicu, pa je tako moguće da se netko kladio na pobjedu Arsenala s dva ili tri gola razlike, na više golova u drugom poluvremenu ili zbroj golova, što su bili daleko veći koeficijenti od same pobjede londonskog sastava. (hina/metro-portal)

27.07.2010. 10:49:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh