« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
LITERALNA SMOTRA

Započeo 21. Lidrano

"Tijekom protekle 21 godine Lidrano je izrastao u najvrjedniju smotru literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralaštva među učenicima osnovnih i srednjih škola", rekla je Jelena Pavičić-Vukičević

Fotografija vijesti
Više o

Kerempuh

,

srednje škole

,

osnovne škole

,

lidrano

,

literarna smotra

U Satiričkom kazalištu Kerempuhu danas je otvoren 21. Lidrano, smotra literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, na kojem će do 24. veljače 800 učenika iz 57 škola predstaviti književne i novinarske uratke, pojedinačne i grupne scenske nastupe te sudjelovati na okruglim stolovima, javlja Hina.

Osim u Kerempuhu, smotra će se održavati u osnovnim školama Josipa Jurja Strossmayera i Antuna Gustava Matoša, Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga i u Kazalištu Vidri.

"Tijekom protekle 21 godine Lidrano je izrastao u najvrjedniju smotru literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralaštva među učenicima osnovnih i srednjih škola", rekla je na otvorenju zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukičević.

Pokrovitelj te tradicionalne manifestacije je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a organizaciji su pridonijeli Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, Osnovna škola Antuna Gustava Matoša i Prirodoslovna škola Vladimira Preloga.

20.02.2012. 19:33:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh