« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
JAKA EKSPLOZIJA

Zapalila se cisterna na benzinskoj crpki u Sesvetama

Zapaljene gume na cisterni uzrokovale su eksploziju na benzinskoj crpki Zovko, požar je ubrzo lokaliziran, a ozlijeđenih nema

Zapalila se cisterna na benzinskoj crpki u Sesvetama
Zapalila se cisterna na benzinskoj crpki u Sesvetama (Drago Sopta/Cropix)
Više o

eksplozija

,

cisterna

,

Zovko

Na benzinskoj crpki Zovko na Slavonskoj aveniji u Sesvetama oko 18,10 sati odjeknula je eksplozija, a prema prvim informacijama policije na benzinskoj crpki zapalila se cisterna.

U požaru, koji je brzom intervencijom lokaliziran, nema žrtava, a Slavonskom avenijom uspostavljen je promet, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, dodajući da su eksploziju izazvale zapaljene gume na cisterni.

U 18,12 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu da je na Slavonskoj aveniji u krugu benzinske postaje Zovko došlo do jake eksplozije. Brzom akcijom u 18,45 požar je lokaliziran, a u 18,55 sati Slavonskom avenijom je normaliziran promet.

Vatra je zahvatila i drugu cisternu i autobus koji je bio parkiran u blizini. Jedna cisterna je izgorila gotovo u potpunosti, a druga cisterna i autobus djelomično, navodi se u priopćenju. Iz predostrožnosti su evakuirani gosti iz hotela Zovko, ali žrtava nema. Na terenu su uz policiju i vatrogasce i djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba. (hina/metro-portal)

07.12.2010. 20:05:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh