« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
TUŽI BABA REZA...

Zagrepčani masovno tužakaju Holdingu - ali samo oni koji tamo i rade

Holdingov mail koji je trebao poslužiti svim stanovnicima Zagreba da prijave korupciju zaposlenika tvrtke, sada služi u sasvim druge svrhe

Fotografija vijesti
Više o

Zagrebački holding

,

prijavite nepravilnosti

,

zagrebancija

Kako piše portal Zagrebancija.com, Zagrebački holding je prije otprilike tri mjeseca otvorio e-mail prijavite_nepravilnosti@zgh.hr.

Svrha ovog maila je bila omogućiti anonimno prijavljivanje koruptivnih i nezakonitih radnji zapsolenika ove gradske tvrtke. No nakon tri mjeseca stigla je samo jedna ozbiljna prijava koju sada provjerava interna revizija.

Ono što je zanimljivo jest to da su Holdingov mail za prijavu nepravilnosti zaposlenici  zasuli međusobnim tužakanjima. 

Pored te prijave na ovu adresu stiglo je nekoliko desetaka drugih prijava koje bi se zajednički mogle opisati kao međusobna tužakanja i loši međuljudski odnosi između nekih od 13 tisuća radnika Holdinga. Naime, u tim mailovima je iznesen čitav niz međusobnih prijava kolega i pritužbi na šefove zbog favoriziranja nekih drugih radnika koje su uredno odbačene i okakterizirane kao tračevi i tužakanja.

Ipak treba pohvaliti inicijativu Holdinga i ne čuditi se previše tužakanjima, vjerojatno bi tako bilo u baš svakoj državnoj tvrtki u Hrvatskoj.

11.05.2011. 17:12:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh