« Biznis
objavljeno prije 8 godina
ZV

Zagrebački velesajam obilježava Global Exhibitons Day

Global Exhibitions Day ima svrhu naglasiti ulogu i značaj sajamske industrije na razvoj nacionalnih i globalnih ekonomija, promovirati ključnu ulogu sajmova u podršci izlagačima i razvoju njihovih tvrtki

Dan sajamske industrije na Velesajmu
Dan sajamske industrije na Velesajmu (ZV)
Više o

Zagrebački velesajam

,

Global Exhibitions Day

,

Dan sajamske industrije

Sajamska industrija dobila je svoj dan - 08. lipnja kada se obilježava u cijelom svijetu Global Exhibitions Day ili Dan sajamske industrije.

Za tu prigodu, u srijedu, 8. 6. 2016. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma bit će organiziran Međunarodni poslovni skup na temu

"SNAGA SAJAMSKE INDUSTRIJE - DANAS I SUTRA", s dva panela

  • Prvi panel: "SAJMOVI - PLATFORMA POSLOVNE I DRUŠTVENE KOMUNIKACIJE"
    Izlaganja će imati sajamski organizatori, sajamski stručnjaci, predstavnici institucija, gradova i udruženja.

  • Drugi panel: "GOSPODARSTVO TREBA SAJMOVE" -  Dobri primjeri iz prakse
    Poduzetnici, gospodarstvenici, izlagači na različitim sajmovima, svojim primjerima će objasniti značenje sajamskih nastupa za razvoj i internacionalizaciju poslovanja tvrtki.

Poslovni skup otvara gospodin Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba. Partneri su Grad Zagreb, Zagrebački holding, TZGZ, HGK, HOK i HUP.

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, održat će se „Dan otvorenih vrata" i prezentacija sajmova koje Zagrebački velesajam, u suradnji s Gradom Zagrebom, priprema u drugoj polovici 2016. godine, a to su: Sajmovi zdravog življenja, Izvor, Ambienta, Interliber, Inova i Sajam multimedije.

Global Exhibitions Day ima svrhu naglasiti ulogu i značaj sajamske industrije na razvoj nacionalnih i globalnih ekonomija, promovirati ključnu ulogu sajmova u podršci izlagačima i razvoju njihovih tvrtki te promicanju vanjskotrgovinske razmjene i internacionalizacije ukupnog poslovanja.

Link na Program http://www.zv.hr/?id=5393

03.06.2016. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh