« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
KOLIKO JOŠ?

Zagrebački taksisti i Grad Zagreb i dalje bez dogovora

Od subote, kada je štrajk stavljen u mirovanje, taksisti voze redovito

Zagrebački taksisti i Grad Zagreb i dalje bez dogovora
Zagrebački taksisti i Grad Zagreb i dalje bez dogovora (Shutterstock)
Više o

taksisti

,

taksi

,

stambeni prostor

Zagrebački taksisti ni danas se nisu uspjeli dogovoriti s predstavnicima Grada Zagreba oko nove odluke o autotaksi prijevozu, kojom se određuje novi broj taksi vozila te ukidaju neka stečena prava taksista. "Glavna točka prijepora je broj taksija u Zagrebu, a nismo se uspjeli usuglasiti ni oko ostalih stajališta", izjavio je večeras Mirsad Hukić, glasnogovornik Udruge Radio taksi.

Predstavnici udruge Radio taksi, koja okuplja 1034 zagrebačka taksista, danas su se sastali s predstavnicima stranaka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i predsjednikom Skupštine Borisom Špremom, s kojima su pokušali postići dogovor o novoj odluci o autotaksi prijevozu. Na sastanku se, među ostalim, razgovaralo i o novom prijedlogu udruge taksista po kojemu bi se cijene usluga taksi vožnje mogle smanjiti između 50 i 65 posto.

Nova odluka o autotaksi prijevozu sutra bi se trebala naći na dnevnom redu zagrebačke Gradske skupštine. Nezadovoljni promjenama, koje predlaže Gradska skupština, a po kojima bi se broj taksija u Zagrebu trebao povećati za 267 vozila, zagrebački su taksisti bili u štrajku od 21. do 23. listopada. Od subote, kada je štrajk stavljen u mirovanje, taksisti voze redovito, ističe Hukić. (hina/metro-portal)

25.10.2010. 22:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionicar
    26.10.2010. 01:26
    BUUUU DOĆI ĆE NAM IZ RIJEKE CRVENI BUUUUUUU
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh