« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
parking

Zagrebački HSLS protiv Bandićevog harača

Uvođenje 5000 novih parkirnih mjesta početkom srpnja šokiralo je zagrebačke vozače

(Bruno Konjević/ CROPIX )
Više o

Milan Bandić

,

Zagrebparking

,

naplata parkinga

,

hsls zagreb

,

nova parkirna mjesta

HSLS-ov zagrebački ogranak uputio je danas najoštriji protest zbog nedavnog uvođenja naplate parkiranja na novih 5000 parkirnih mjesta u Zagrebu koje naziva "Bandićevim haračem" budući da je, kako navode, donesen na temelju odluke gradonačelnika Milana Bandića, koji je jedini član Skupštine trgovačkog društva Zagrebački holding.

Iz gradskog HSLS-a poručuju da će preko Kluba zastupnika HSLS-HSS u zagrebačkoj Gradskoj skupštini već na prvoj sjednici u listopadu uputiti zahtjev za proširenjem broja članova Skupštine trgovačkog društva Zagrebački holding.

Od novoizabrane skupštine će, kažu, tražiti da se ukine odluka o uvođenju novih parkirnih zona koja je stupila na snagu 1. listopada ove godine.

Podsjetimo, u srpnju ove godine uvedeno je 5000 novih parkirnih mjesta, što je bio šok za 600.000 Zagrepčana koji posjeduju automobil. U Zagrebparkingu tvrde da samo žele uvesti red na ulice.

No, iz HSLS-a ne misle jednako. "Tražit ćemo da se preispitaju i prijašnje odluke o proširenju parkirnih zona, a posebno one u naseljima Novoga Zagreba", priopćili su iz zagrebačkog HSLS-a. (hina/metro-portal)

05.10.2009. 15:50:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh