« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
CENTAR GRADA

Zagreb: Sudarila se dva automobila, jedan skoro uletio kroz izlog

Teška nesreća dogodila se na križanju Martićeve i Bauerove ulice, a ozlijeđena je jedna osoba

prometna nesreća zagreb
prometna nesreća zagreb (Ronald Goršić/Cropix)
Više o

prometna nesreća

,

prometna nesreća Zagreb

Teška prometna nesreća dogodila se u centru Zagreba gdje su se sudarila dva automobila.

Nesreća se dogodila nešto prije 15 sati, na križanju Martićeve i Bauerove ulice. Od policije se doznaje da je u sudaru ozlijeđena 51-godišnja žena.

Iako su prve policijske informacije govorile da je jedno od vozila nakon sudara uletjelo u izlog trgovine Tehno centar, na kraju se pokazalo da se vozilo "citroen c3" zaustavilo pored izloga trgovine okrenuto na bok.

U nesreći je ozlijeđena žena iz citroena koja je prevezena u bolnicu Rebro. Zasad nema podataka o težini njezinih ozljeda.

Drugo vozilo "suzuki baleno" se nakon sudara zaustavilo nasred križanja, ali promet nije bio prekinut. Zasad nije poznat uzrok nesreće.

Jutros poginule tri osobe

Na zagrebačkim cestama su rano jutros, u dvije odvojene prometne nesreće, poginule tri osobe, dok su dvije osobe ozlijeđene, izvijestila je zagrebačka policija.

U prvoj nesreći koja se dogodila oko 2,30, u Dugoselskoj ulici u Sesvetama, poginuo je 29-godišnji motociklist koji je iz nepoznatih razloga u kočenju pao, udario u reklamni pano i na mjestu poginuo. Njegov motor Kawasaki zagrebačkih oznaka odsklizao je na šljunčani teren udaljen oko 180 metara. Policija moli očevice te nesreće da joj se jave.

U drugoj nesreći, koja se odgodila oko 5,30, na spojnom kolniku autoceste A3 i sjevernog kolnika Jadranske avenije, u VW polu zagrebačkih oznaka, poginuli su 78-godišnji muškarac i četiri godine mlađa žena. Vozačica i putnica u dobi od 19 godina u tom automobilu lakše su ozlijeđene. (hina/metro-portal)

02.08.2010. 16:25:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh