« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
SPEKTAKL

Zagreb je prvi grad na istočnoeuropskom dijelu turneje Masters of Dirt

Istočnoeuropski dio MASTERS OF DIRT turneje započinje u Zagrebu, 30. ožujka 2013. godine

Spektakl stiže u Zagreb
Spektakl stiže u Zagreb (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Masters of Dirt

,

Monster Energy

,

Fuel Girls

Iz Masters Of Dirta kažu: „S velikim zadovoljstvom najavljujemo svoj povratak u Istočnu Europu. Nakon 2011. i potpuno rasprodanog nastupa u Ljubljani, glavnom gradu Slovenije, bilo nam je jasno da je i taj dio Europe spreman za ludilo koje je zaštitni znak svih Masters of Dirt predstava. U Ljubljani je publika u apsolutnom deliriju dočekala povijesni trenutak prvog nastupa Masters of Dirta."

Dvije godine poslije, nakon stotina upita fanova i molbi da se vrate, Masters Of Dirt su ponovo spremni za akciju! Vraćaju se s potpuno novim konceptom nastupa, s više vozača, više trikova te više stanica na turneji.

Odmah nakon zagrebačkog nastupa slijedi urnebesni aftershow party pod okriljem Monster Energyja, u svojem najpotpunijem izdanju, uz nastup vatrenih Fuel Girls djevojaka, svih vozača te DJ Mosakena.

Nakon jednodnevnog odmora, 1. travnja odlaze u Ljubljanu. Nastavljaju u pravcu Beograda, gdje će 6. travnja okončati ovaj dio turneje.

Tijekom sva tri showa očekuje se dva i pol sata razuzdane predstave, uz pregršt napetog oduševljenja za publiku. Pripremili su nastupe vozača Freestyle Motocrossa, Snowmobile Freestylea, Quad FMX-a, BMX-a te brdskih bicikala... a tu će se naći i električni bicikl!

Vozači s velikim zadovoljstvom najavljuju i premijerne izvedbe na svakom od nastupa. Norvežanin Jostein Stenberg planira izvesti backflip (salto unatrag) sa svojim 250 kilograma teškim snježnim vozilom, 12 metara iznad tla, prilikom čega treba prijeći udaljenost od 19 metara te uspješno prizemljiti na mobilnu rampu specijalno dizajniranu za ovaj dio turneje. Na ovoj turneji će po prvi puta nastupiti i trinaestogodišnji Matej Cesak iz Češke, najmlađi Pro FMX vozač u Europi!

Freestyle Motocross vozači izvest će najzahtjevnije trikove u ovoj disciplini, vozeći se rame uz rame tijekom sinkroniziranog nastupa. BMX i vozači brdskih bicikala pokazat će najveće trikove poput frontflipa (salta unaprijed), kombinacija i double backflipsa (dvostrukih salta unatrag). Da bi bicikli ostvarili dovoljnu brzinu u skučenim arenama, osmišljen je poseban način njihovog ulaska na pozornicu - baš kao kod daskanja na vodi, bicikle će pomoću užeta povući cross motori, katapultirajući ih preko ogromne 12-metarske rampe.

Spektakularno otvaranje predstave uključuje obilje pirotehnike, vizualnih efekata, nastup zamamnih djevojaka iz skupine Fuel Girls iz Velike Britanije te DJ Mosakena, službenog DJ-a turneje Masters of Dirt.

 

Pobrinite se da na vrijeme nabavite ulaznice za definitivno najnapetiju akcijsku predstavu na svijetu, Maters of Dirt.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventimimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica:
Vip loža + meet and greet - 850 kn
Kategorija 1 - Tribina dolje -370 kn
Kategorija 2 - Tribina dolje (bočno) - 290 kn
Kategorija 3 - Tribina dolje i tribina gore - 220 kn
Kategorija 4 - Tribina gore - 170 kn
Meet and greet - 60 kuna uz kupljenu ulaznicu

(Djeca ispod 12 godina, te svi koji kupe više od 4 ulaznice ostvaruju dodatne popuste. Više informacija na www.eventim.hr)

Budite informirani o aktualnostima na službenim web stranicama:

www.facebook.com/mastersofdirt

www.youtube.com/mastersofdirt

www.mastersofdirt.com

Masters of Dirt fuelled by Monster Energy


 

Popis vozača - EAST TOUR 2013

Alastair Sayer (BOT)

FMX

Libor Podmol (CZ)

FMX

Edgar Torronteras (ESP)

FMX

Massimo Bianconcini (ITA)

FMX

Derek Burlew (USA)

FMX

Jose Miralles (ESP)

FMX

Tyrone Gilks (USA)

FMX

Matej Cesak (CZ)

FMX

Jostein Stenberg (NOR)

SLED

Jon Guetter (USA)

QUAD

Bienvenido Aguado (ESP)

MTB

Patrick Guimez (FR)

BMX

Tomas Barta (CZ)

Minibike


 

14.03.2013. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh