« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
LAKŠE KROZ KRIZU

Zagreb dobiva Festival roštilja na Jarunu

Ovo čudesno putovanje i praznik za oči, uši i nepce započinje na sam praznik rada u srijedu 01. svibnja 2013. na otoku Mladosti na Jarunu

Fotografija vijesti
Više o

Jarun

,

zagreb-info

,

zabavni park

,

festival roštilja

Po prvi puta zagrebačko more Jarun domaćin je velikom gastronomskom spektaklu koji nam stiže s prvim danima svibnja. Festival roštilja jedinstveni je koncept koji predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, s posebnim naglaskom na zdravu prehranu i popratnim  zabavnim sadržajima koji će  oduševiti Zagreb.

U prvim danima svibnja zagrebački će jarun biti domaćin Festivala roštilja. Festival roštilja jedinstveni je koncept koji predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju - očekuju nas kilometri izvrsnog roštilja. Ovo čudesno putovanje i praznik za oči, uši i nepce započinje na sam praznik rada u srijedu 01. svibnja 2013. na otoku Mladosti na Jarunu. Napokon Zagrepčani dobivaju mjesto gdje uz dobru hranu i glazbu mogu provesti Praznik rada.

Festival Roštilja višeosjetilni je koncept koji će u pet dana ponuditi vrhunac regionalne gastronomije u pripremanju roštilja, bogati zabavni program te nezaboravne večernje koncerte nekih od najvećih zvijezda domaće glazbene scene.

Bogati gastronomski program predstavit će neke od najpoznatijih regionalnih majstora roštilja koji će nam otkriti male tajne i prezentirati razne, ukusne delicije. Svaki nas dan očekuju i natjecanja u pripremi roštilja, a snage će odmjeriti i brojne poznate osobe.

Kako pravi festival roštilja zahtjeva dobru glazbu, uz čarobne okuse očekuju nas i  koncerti trenutno najvećih glazbenih zvijezda kako bi svaki dan završio veselo i raspjevano. Veliko open air kino vratit će nas u stara dobra vremena, a organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

25.03.2013. 18:36:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh