« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
XMAS

Za najljepše trenutke koji se pamte uz NIVEA božićne pakete

Za još lijepih sjećanja razveselite svoje najmilije NIVEA božićnim paketima s omiljenim proizvodima za njegu tijela!

Nivea Xmas paketi
Nivea Xmas paketi (Arhiva)
Više o

Nivea

,

božićni paketi

Rođenje djeteta, prvi spoj koji je potrajao cijeli vikend, obiteljski ručak na kojem su se svi okupili, izlet u nepoznato koji se pretvorio u prekrasnu avanturu? Bez obzira na to kakva je bila ova godina, zašto ju ne bismo pamtili po lijepim trenutcima? Za još lijepih sjećanja razveselite svoje najmilije NIVEA božićnim paketima s omiljenim proizvodima za njegu tijela!

Nivea Smooth Care paket u torbici

Iznenadite prijateljicu prekrasnim NIVEA Smooth paketom u atraktivnoj torbici koji će svakoj ženi izvući osmijeh na lice. Ovaj raskošni poklon paket uključuje: njegujuću NIVEA Smooth Care kremu za ruke, NIVEA Fresh Flower dezodorans u spreju s 0 % alkohola, očaravajuće NIVEA Smooth Caring mlijeko za tijelo te ženstveni NIVEA Rose & Almond Oil gel za tuširanje s mirisom ruže.

MPC: 99,90 kn

NIVEA Naturally Good paket za njegu lica

Za sve ljubiteljice prirode savršen poklon biti će NIVEA Naturally Good paket za njegu lica. Ovaj poklon set inspiriran prirodom idealan je za žene koje vjeruju da je prirodnost ključ svježeg i njegovanog izgleda, a sadrži NIVEA Naturally Good dnevnu kremu za lice s organskom aloe verom i NIVEA Naturally Good noćnu kremu s organskim arganovim uljem. Naturally good linija sadrži proizvode za njegu lica čiji su sastojci 99% prirodnog porijekla, potiču obnovu stanica te naglašavaju prirodnu ljepotu vaše kože.

MPC: 125,90 kn

NIVEA Protect&Care paket za žene

Poklonite neodoljivu njegu tijela uz NIVEA Protect & Care paket! Ovaj poklon paket uključuje NIVEA Protect & Care dezodorans u spreju s dragocjenim sastojcima i 0 % alkohola te NIVEA Creme Care gel za tuširanje čija formula s provitaminom i njegujućim uljima koži pruža intenzivan osjećaj hidratacije i glatkoće. Savršen poklon za obožavateljice intenzivne NIVEA njege u plavom koje ne mogu zamisliti dom bez NIVEA proizvoda!

MPC: 43,90 kn

NIVEA MEN Protect & Care paket u kutiji za alat

Razveselite svog omiljenog muškarca NIVEA MEN Protect & Care paketom u praktičnoj kutiji za alat! Ovaj idealan poklon za muškarce koji tragaju za besprijekornom njegom sadrži: NIVEA MEN Protect & Care pjenu za brijanje i balzam za njegu nakon brijanja, gel za tuširanje i dezodorans u spreju. U praktičnu kutiju za alat dodali smo i NIVEA MEN kremu lagane i nemasne teksture koja je prikladna za primjenu na licu, tijelu i rukama.

MPC: 145,90 kn

NIVEA MEN Sensitive Recovery paket

NIVEA MEN Sensitive Recovery paket. Za besprijekorno brijanje osjetljive muške kože tu je NIVEA MEN Sensitive Recovery pjena za brijanje s 0 % alkohola koja je izrazito blaga, neutralnog mirisa i obogaćena snažnom kombinacijom kamilice i hamamelisa te NIVEA MEN Sensitive Recovery balzam za njegu nakon brijanja koji trenutačno umiruje i ublažava iritacije kože.

MPC: 83,90 kn

NIVEA MEN Sensitive Care paket u torbici

Za besprijekornu zaštitu i njegu osjetljive muške kože poklonite dragom prijatelju NIVEA MEN Sensitive Care paket u torbici. Ovaj muževni poklon paket uključuje NIVEA MEN Sensitive Protect dezodorans u spreju te NIVEA MEN balzam za njegu nakon brijanja koji trenutačno umiruje i ublažava iritacije kože. Torbica sada sadrži i NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje čiji okrepljujući muževan miris s ekstraktom bambusa razbuđuje osjetila.

MPC: 102,50 kn

Želimo čitati o vašim najljepšim trenucima ove godine!

Sudjelujte u nagradnom natječaju i podijelite s nama svoj najljepši trenutak iz 2020.

U znak zahvale za širenje optimizma, 20 sretnika ćemo nagraditi prekrasnim NIVEA poklon paketima.

Opišite ih ovdje i osvojite prekrasne nagrade:

https://www.nivea.hr/nivea-noviteti/aktualno/nagradni-natjecaji/vasi-najljepsi-trenuci

18.12.2020. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh