« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
PODRŽITE

XXL za Indigo njuške

Dođite na ovaj hvalevrijedan događaj i pomozite njuškama. Ulaz na sve treninge je dobrovoljna donacija u vodu hrane, ampula protiv krpelja i buha ili novčana donacija

XXL za Indigo
XXL za Indigo (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Fitness centar XXL

,

XXL za Njuške

U srijedu, 17.02.2016. u vremenu od 19-23h u XXL Fitness centru, imate priliku biti aktivni, isprobati razne sportske aktivnosti i time učiniti dobro djelo i pomoći napuštenim životinjama pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Fitness Centar XXL 1 otvoren je na Zagrebačkom velesajmu 2009.g. u paviljonu br.25, a 2012.g. otvaranjem XXL-a 2 u neposrednoj blizini, u paviljonu br.10, zaživjela je koncepcija ''Jednostavno najveći'' i realiziran je cilj: "mnogo prostora, više vježbanja i najniže cijene".

Na raspolaganju vam je 2300m2 + 1080m2, brojne sprave za vježbanje, veliki broj slobodnih utega, girja, platforme za dizanje utega, te 50m duga tartan staza. U ponudi su, također i četiri dvorane za grupne treninge: pilates, yogu, koreografirane i kombinirane treninge, za one željne dizanja koje kile više te za one željne dodatnih izazova. Za kraj napornog dana možete se opustiti u finskoj sauni ili „razbiti" nagomilani stres pod sigurnim rukama vrhunskog masera.

Od ponuđenih aktivnosti, posjetitelji humanitarnog eventa "XXL za Njuške" moći ćete isprobati sprave u teretani, grupni trening Pilatesa i Joge te intervalni trening - oblik fizičke aktivnosti tijekom koje se izmjenjuju dijelovi treninga visokog intenziteta s dijelovima niskog ili srednjeg intenziteta i odmora u određenom vremenskom periodu, te Fat Burning - aerobni trening, namijenjen i početnicima i naprednim vježbačima, a sastoji se od kombinacija dinamičnih vježbi i koreografija koju je lako pratiti. Program poboljšava opću tjelesnu kondiciju, idealan je za redukciju potkožnog masnog tkiva i učvršćivanje tijela.

Udruga Indigo je osnovana 2013 godine, do sada su udomili preko 550 pasa, osim zbrinjavanja i udomljavanja napuštenih, zlostavljanih i zanemarenih životinja, Indigo je osnovao i Sirius - klub za sve vlasnike pasa , kako bi novim i starim vlasnicima omogućio aktivno i odgovorno bavljenje sa ljubimcima te se isto tako bave i resocijalizacijom i rehabilitacijom pasa.

Dođite na ovaj hvalevrijedan događaj i pomozite njuškama. Ulaz na sve treninge je dobrovoljna donacija u vodu hrane, ampula protiv krpelja i buha ili novčana donacija.

link na event : https://www.facebook.com/events/1663126617284033/
udruga indigo : https://www.facebook.com/Indigo.udruga/
sirius klub za vlasnike pasa : https://www.facebook.com/SiriusKVP/
XXL fitness : https://www.facebook.com/xxlzagreb.hr/

14.02.2016. 16:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh