« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZAPJEVAJTE

Raspjevano Valentinovo u Zagrebu

Seminar pjevanja obuhvatit će vježbe pjevanja koje se temelje na metodi pjevanja "Škola za otkrivanje glasa" te jednoglasno i višeglasno pjevanje

Škola za otkrivanje glasa
Škola za otkrivanje glasa (Orpheus)
Više o

Škola za otkrivanje glasa

,

Baldo Mikulić

Od 12. do 14. veljače 2016. g, u prostorijama Orpheusa na Horvatovcu 92, održat će se seminar pjevanja pod vodstvom prof. Balda Mikulića, prema sljedećem rasporedu: u petak (12.02.) od 18:30 do 20:30, u subotu (13.02.) od 10:00 do 12:00 i od 17:00 do 19:00 sati te u nedjelju (14.02.) od 10:00 do 12:00 sati.

Seminar pjevanja obuhvatit će vježbe pjevanja koje se temelje na metodi pjevanja "Škola za otkrivanje glasa" te jednoglasno i višeglasno pjevanje. Prof. Baldo Mikulić uvjerit će sve one koji misle da nemaju sluha da tako nešto naprosto nije moguće. "Svi koji mogu normalno govoriti, sasvim sigurno mogu naučiti i pjevati", često ističe prof. Mikulić. Možda je upravo Dan zaljubljenih pravi trenutak da otkrijemo neku svoju "novu" vještinu i da zavolimo svoj glas umjesto da neprestance kritiziramo sebe jer "zvučimo tako grozno" i jer smo "bez sluha".

Vježbe pjevanja izuzetno su korisne svima koji intenzivno "troše" svoj glas, ponajviše zbog prirode posla - učiteljima, odgajateljima, novinarima, svećenicima, liječnicima, glasnogovornicima i drugima. Osim što vam može pomoći da razvijete svoj pjevni glas te da govorite jasnije i bez napora, pjevanje po metodi "Škole za otkrivanje glasa" ima brojne zdravstvene blagodati, od poboljšavanja simptoma astme do smirivanja anksioznog poremećaja i depresije.

Pjevanje je izvor radosti te dokazano pozitivno djeluje na tijelo i dušu što su do današnjeg dana potvrdila brojna znanstvena istraživanja.

Ljudsko je tijelo najstarije glazbalo na svijetu, ujedno i vrlo složeno. Stoga ne treba čuditi da ponekad u tom procesu može nastati "kvar" ili blok, oku nevidljiv, mislima neprepoznatljiv, a sasvim dovoljan da nam oduzme „dobar glas". No, vaš se instrument može "popraviti i ugoditi", ali pritom morate znati da je otkrivanje glasa samo drugo ime za otkrivanje samog sebe, pa se često nađe i više nego se očekuje...

Više informacija potražite na stranicama www.orpheus.hr ili Facebook stranici

11.02.2016. 11:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh