« Biznis
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
BRAVO

Xiaomi nije "komunistička vojna organizacija"

Tvrtka naglašava da je Xiaomi javna tvrtka koja neovisno djeluje i upravlja svojim aktivnostima na tržištu na kojem nudi proizvode potrošačke elektronike isključivo za građansku upotrebu

Xiaomi dobio poništenje zabrane u SAD
Xiaomi dobio poništenje zabrane u SAD (Arhiva)
Više o

SAD

,

Županijski sud

,

Xiaomi

Koristimo ovu priliku kako bismo vas obavijestili u ime tvrtke Xiaomi da je 12. ožujka 2021. godine Okružni sud Sjedinjenih Američkih Država za okrug Kolumbija privremeno poništio zabranu te time zaustavio implementaciju i primjenu oznake tvrtke kao „komunističke kineske vojne organizacije".

Sukladno dodijeljenom poništenju, Okružni sud je, bez odgode, maknuo ograničenja američkim građanima vezanima uz kupnju vrijedonosnih papira i poništio zahtjeve prema američkim građanima da prodaju svoje udjele.

Tvrtka naglašava da je Xiaomi javna tvrtka koja neovisno djeluje i upravlja svojim aktivnostima na tržištu na kojem nudi proizvode potrošačke elektronike isključivo za građansku upotrebu.

Nadalje, tvrtka vjeruje da su odluke sukladno kojima joj se pripisuje status „komunističke kineske vojne organizacije" arbitrarne i hirovite, a s čime se i sudac slaže. Tvrtka će nastaviti sa svojim zahtjevom prema sudu da se u potpunosti ukloni ova oznaka.

Xiaomi je mlada tehnološka kompanija puna energije. Tijekom proteklih godina, tvrtka je ponudila fantastične proizvode potrošačke elektronike poput pametnih telefona i pametnih televizora s pristupačnim cijenama diljem cijelog svijeta. Tvrtka je predana zajedničkom radu s globalnim partnerima kako bi omogućila svakom pojedincu u svijetu iskustvo boljeg života kroz inovativnu tehnologiju.

15.03.2021. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh