« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
nova muza

Woody Allen želi Carlu Bruni

Slavni redatelj volio bi da supruga francuskog predsjednika glumi u njegovom novom filmu

(Wikipedia)
Više o

Woody Allen

,

Carla Bruni Sarkozy

Američki redatelj Woody Allen u razgovoru za bruxelleski dnevnik Le Soir izjavio je kako bi volio da supruga francuskog predsjednika Carla Bruni-Sarkozy nastupi u njegovu novom filmu koji u ljeto 2010. kani snimati u Parizu.

Još dok je u lipnju bio gost Elizejske predsjedničke palače u Parizu, redatelj je govorio o karizmi Carle Bruni, istaknuvši da bi bila izvanredna u različitim ulogama, iako joj tada još nije imao što ponuditi. Ovaj put je bio konkretniji.

- Uskoro počinjem pisati scenarij za film koji ću na ljeto snimati u Parizu i doista bih htio da Carla Bruni ima jednu od uloga - rekao je u intervjuu koji je dao belgijskom novinaru u svom domu u New Yorku.

- Ona je veoma lijepa i zanimljiva. Mislim da bi bila dobra glumica. Budem li imao malo sreće, mogla bi nastupiti u mome filmu - dodao je govoreći o bivšoj talijanskoj manekenki, uz napomenu da će se film u kojemu će sudjelovati američki i francuski glumci snimati na engleskom.

Allen je u razgovoru kritizirao američki film koji je, po njegovoj ocjeni, lošiji no ikad i pohvalio Europu, gdje se osjeća ugodno i gdje se filmski radnici više bave umjetničkom stranom filma.

- Europski bankari ulažu novac, a filmske umjetnike puštaju da rade svoj posao. Kad je film gotov pokažu ga. I tako bi moralo biti posvuda - ustvrdio je.

30.09.2009. 12:55:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh