« Film
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
PARIS MANHATTAN

Woody Allen glumit će samog sebe u novom filmu

Američki glumac i redatelj pristao je odigrati sebe u francuskom filmu čiji se prizor snimao ispred jedne pariške palače

Više o

film

,

Francuska

,

Woody Allen

Redatelj se nalazio u Parizu radi koncerta koji je sa svojim bendom The New Orleans Jazz Band održao u subotu navečer. Ekipi filma "Paris Manhattan", koji se trenutno snima s pjevačem Patrickom Bruelom i francuskom glumicom Alice Taglioni u režiji Sophie Lellouche, Woody Allen posvetio je jedan sat, piše dnevnik.

Woody Allen idol je glavnom liku koji tumači Alice Taglioni, "lijepa neudana ljekarnica koja se zaklinje na njegovo ime, citira replike iz njegovih filmova", nudi DVD-ove mušterijama umjesto lijekova i čuje glasove iz njegovih kultnih prizora, piše Le Parisien.

Tako mlada žena susreće svoju opsesiju ispred Plaza Athenee, na aveniji Montaigne blizu Elizejskih poljana. Snimanje se predviđa do lipnja a film bi se mogao početi prikazivati krajem godine, piše dnevnik.

Allen je prošlog ljeta u Parizu snimao film "Midnight in Paris" koji će otvoriti međunarodni filmski festival u Cannesu 11. svibnja, a u kojem se nakratko pojavljuje Carla Bruni-Sarkozy u ulozi vodiča u Muzeju Rodin.

04.04.2011. 11:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh