« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
ZABAVNO

Wine, Mingle & Dine

Dobro se zabaviti, pozdraviti ljeto i barem na trenutak zaboraviti na proteklo izazovno vrijeme - bio je glavni moto ovog događanja

Wine, Mingle & Dine
Wine, Mingle & Dine (Arhiva)
Više o

Teatar Exit

,

MUO

Vruća ljetna večer u srcu Zagreba okupila je sinoć na događanju "Wine, Mingle & Dine" brojne poduzetnike, glazbenike, sportaše i ostale uzvanike - odbojkaša Frana Peterlin, hokejaša Marka Tadića, repera Doktora Ogu, poduzetnika Sašu Cvetojevića i Kristinu Ercegović - na jednoj od najljepših terasa u Zagrebu, onoj u atriju Muzeja Grada Zagreba.

Dobro se zabaviti, pozdraviti ljeto i barem na trenutak zaboraviti na proteklo izazovno vrijeme - bio je glavni moto ovog događanja. Kako je smijeh najbolji lijek, za zdravlje okupljenih pobrinuo se popularni stand-up komičar Pedja Bajović. Svojim glasom večer je uljepšala Maja Bajamić s pratećim bandom kao i sastav Trio Quattro te goDJi DJ-i. O gastro delicijama restorana Stara Vura i rasvjeti goDJi entertainmenta koja je obasjala ljetno večer moglo se čuti u komentarima mnogih.

Kako se proveo rekao je i Fran Peterlin, odbojkaški reprezentativac: "Drago mi je da se event industrija ponovno pokrenula i da sam baš na prvom događanju nakon završene sezone bio ovdje na jednoj od najljepših terasa u Muzeju grada Zagreba. Ugođaj i dobru atmosferu nije pokvarila ni kiša".

"Zabava i opuštanje od stres, dobru hranu i ugodno okruženje uz pridržavanje fizičke distance, bio nam je cilj večeri - rekao je jedan od organizatora Goran Šimić iz goDJi entertainmenta. A kako se činilo prema dobroj atmosferi okupljenih u tome su i uspjeli.

03.07.2020. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh