« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
SMRT DIVE

Whitney Houston se utopila zbog predoziranja?

"Pokojnica je mogla podleći prevelikoj dozi opijata, lijekova i alkohola", stoji u konačnom izvješću sudske medicine

Fotografija vijesti
Više o

droga

,

predoziranje

,

utapanje

,

Whitney Houston

Pjevačica Whitney Houston utopila se u kadi vrlo vruće vode u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu u kojoj je pronađen bijeli prah te pribor za uživanje kokaina, stoji u konačnu izvješću sudske medicine objavljenom u srijedu, prenose u četvrtak agencije, javlja Hina.

Osim bijelog praha za koji u konačnom izvješću nije navedeno da je kokain, istražitelji su pronašli pribor za uživanje kokaina: žličicu, ogledalo i papirnati tuljac, navodi se u izvješću objavljenom na 42 stranice.

Beživotno tijelo 48-godišnje pjevačice pronađeno je 11. veljače u kadi vrlo vruće vruće, a obdukcija je pokazala da je umrla od slučajnog utapljanja od posljedica kokaina i srčanih tegoba.

Izvješće objavljeno u srijedu pokazuje da je Houston imala perforaciju nosnog septuma što se događa u uživatelja kokaina.

U njezinu sustavu pronađeni su i tragovi marihuane te otvorena boca šampanjca, navodi se u izvješću. Pjevačica se spremala sudjelovati na dodjeli nagrada Grammy.

"Pokojnica je mogla podleći prevelikoj dozi opijata, lijekova i alkohola", navodi se. Nikakva indicija o mogućem zločinu nije pronađena.

Whitney Houston bila je jedna od najpopularnijih pjevačica 80-ih i 90-ih godina i proslavila se hitovima kao što su "Saving All My Love For You" i "I Wanna Dance with Somebody". No njezina se karijera strmoglavila tijekom 15-godišnjeg braka s pjevačem Bobbyjem Brownom ispunjenim drogom i sukobima. Zadnje odvikavanje prošla je u svibnju 2011., no mediji koji prate slavne izvijestili su o njezinu neprimjerenom ponašanju i pretjeranom uživanju alkohola tri do četiri dana prije smrti.

Obitelj pokojne pjevačice objavila je prošli mjesec izjavu kojom je izrazila "tugu kada je doznala toksikološke rezultate" istrage.

05.04.2012. 09:39:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh