« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
BAHATOST

Wengeru prijeti kazna zbog neprimjerenog ponašanja

Arsene Wenger je tijekom utakmice Arsenala protiv Sunderlanda verbalno napao suca, a nakon utakmice ga je još jednom iskritizirao

Arsene Wenger
Arsene Wenger (Getty Images)
Više o

Arsene Wenger

,

Arsenal

Arsenu Wengeru, menadžeru engleskog Arsenala, prijeti kazna zbog neprimjerenog ponašanja tijekom ligaške utakmice protiv Sunderlanda (1:1).

Wenger je prvo u 55. minuti verbalno napao suca Philipa Dowda koji je zbog drugog žutog kartona isključio Alexa Songa. Potom je nakon utakmice još jednom kritizirao suca jer je produžio utakmicu pet minuta, premda je na semaforu pokazano četiri minute. Sunderland je upravo u petoj minuti nadoknade golom Darrena Benta izjednačio. Arsenalov menadžer je kasnije i na novinarskoj konferenciji kritizirao suca.

"Sudac je previše produžio utakmicu. Nije bilo nikakvog razloga za pet minuta nadoknade. Nažalost, mi smo tu nemoćni," kazao je Wenger.

Arsenal je imao vodstvo 1:0, te kazneni udarac kojeg u 74. minuti nije realizirao Tomaš Rosicky. Na koncu je domaćin uspio iščupati bod.

"Dečki su bili sjajni. Sjajno su se borili i zasluženo smo osvojili bod," kazao je menadžer Sunderlanda Steve Bruce. (hina/metro-portal)

19.09.2010. 14:46:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh