« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
ipak nije nlo

Wells u hrvatskom eteru

NLO je ipak reakcija radio Antene na Kalinićeve i Bandićeve ratne igračke

Fotomontaža: redakcija
Fotomontaža: redakcija (Metro portal)
Više o

zagrebački tenk

,

NLO Zagreb

,

NLO Buzin

,

NLO nad Buzinom

,

NLO nad Zagrebom

Kako su jutros javili na radiju Antena Zagreb, navodno se nad Buzinom pojavila tajanstvena svjetlost i čuo se prasak. Anteni je događaj potvrdio i Krešimir Mišak, urednik emisije "Na rubu znanosti", izjavivši da i on upravo gleda u tu pojavu.

Zagrebačka policija tvrdi da nema podatke o letu koji bi mogao objasniti takvu pojavu, no jednako tako i da imaju dojavu o nekim čudnim događanjima na nebu, pa su poslali policajce da provjere o čemu se radi. Ujedno su obavijestili i, uz zadnjih par dana stalno spominjani, Kalinićev Ured za hitne situacije, no Kalinić je prilično neprijateljski nastrojen prema medijima pa ironizira situaciju.

Kontrola leta na Plesu negira bilo kakvo zabilježeno kretanje po nebu, rekavši da bi oni nešto takvo odmah prijavili policiji.

Index.hr tvrdi da je moguće da se radi o marketinškom triku, no ukoliko je stvarno riječ o tome, policijski izvori tvrde da se "mađioničari" neće dobro provesti zbog širenja lažnih informacija.

Jutarnji list tvrdi da se radi o promociji novog filma Keanu Reevesa "Dan kada se Zemlja zaustavila", koji bi sutra trebao imati premijeru u Movieplexu, no ta vijest još nije potvrđena.

Na kraju se ipak doznala istina, a to je da su na Radio Anteni odlučili napraviti  "prank" na račun Ureda za hitne situacije. Orkestrirali su pozive zabrinutih slušatelja, majki koje pitaju trebaju li djecu dovesti kući iz škole i slično. Nisu stali ni kad je stigla policija, da bi dva sata kasnije ipak u eter priznali da se radi o šali.

Urednica i voditeljica Irina Čulinović Soldat kaže da je spremna otići u zatvor zbog izazivanja panike ako treba, jer je pokazala vlasti da smak svijeta može stići svaki čas. Ujedno je demantirala da se radi o marketinškom triku koji je trebao najaviti novi film. (metro-portal) 

10.12.2008. 12:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    piyda
    10.12.2008. 12:10
    E, koja je ovo patka..
    Svaka im čast.

    Trebao sam i ja tak nešto smisliti za www.mojedijete.com :-)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh