« Spektakli
objavljeno prije 8 godina
SPEKTAKL

We Will Rock You - spektakl koji se ne propušta

Bezvremenski hitovi i Fredyeva karizma dio su energije koja se pojavi tamo gdje se u ime Queena okupe najvatreniji obožavatelji

Fantastičan show koji se ne smije propustiti
Fantastičan show koji se ne smije propustiti (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

We Will Rock You

Mjuzikl koji je poznat po fantastičnoj atmosferi punoj pozitivne energije, te glumcima koji sa svojim snažnim vokalima bez problema pjevaju najpoznatije hitove grupe Queen krenuli su na svoju prvu veliku svjetsku turneju u sklopu koje stižu i u Arenu Zagreb u kojoj će održati čak tri predstave - dvije 25. svibnja i jednu 26. svibnja.

Produkcija showa We Will Rock You vrlo je impresivna, a čine je pozornica širine 26 metara, veliki video wall iza kojeg je smješten bend koji svira sve hitove, te 250 raznobojnih lasera i reflektora. Fantastično sinkronizirani plesači ostaviti će vas bez daha, a bend koji svira uživo najpoznatije hitove grupe Queen toliko dobro to radi da u jednom trenutku pomislite da se cijela postava Quenna reinkarnirala i okupila na pozornici. Pored plesača/pjevača članovi benda definitivno su zvijezde ovog glazbeno scenskog showa. Bend je skriven iza velikog video wall-a tijekom cijele predstave, tek zadnjih 10 minuta se predstave publici koja ih uz salve pljeska nagradi za cijeli trud.

Radnja mjuzikla se odvija u budućnosti, na planetu koji se nekada zvao Zemlja, a globalizacija je završena. Svi gledaju iste filmove, slijede istu modu, ali i razmišljaju na jednak način,to je Ga Ga svijet - svi su sigurni, i sretni; osim ako ste buntovnik. Osim ako želite ROCK!. Na planetu Mall svi glazbeni instrumenti su zabranjeni. Kompjuterske tvrtke programiraju glazbu koja se može slušati. To je era „boy bendova" i „girl bendova", ili skupina djevojaka s nekoliko dečki koji ionako izgledaju kao cure. Ni u glazbi ništa nije slučajno, svi hitovi su predodređeni godinu dana unaprijed.

Legenda kaže kako negdje na Planetu Mall još uvijek postoje instrumenti. Moćna sjekira velikog dugokosog boga gitare je sakrivena i duboko zakopana negdje u stijeni. Boemi trebaju heroja koji će naći sjekiru i izvući ju iz kamena. Da li je prava osoba za to onaj koji sam sebe naziva Galileo?

Bez obzira što je predstava sjedećeg tipa, tijekom cijelog showa imate se potrebu dići sa svojeg mjesta i plesati i pjevati zajedno sa glumcima. Poznato je da je Queen punio i najveće stadione te da ih je u Brazilu nacionalna vojska morala pratiti do stadiona pred najezdom tamošnjih obožavatelja. Spektakli koje su priređivali i nekoliko dana za redom, bezvremenski hitovi i Fredyeva karizma dio su energije koja se pojavi tamo gdje se u ime Queena okupe najvatreniji obožavatelji ali i oni kojima su Queenovi hitovi onako usput zapeli za uho. Dijalozi u predstavi nasmijati će Vas do suza, a britkog britanskog humora nisu pošteđene niti velike zvijezde poput Britney Spears i Justin Bibera!

Odgovore na iznad postavljena pitanja, odličnu zabavu te puno plesa i smijeha popraćenog najvećim hitovima grupe Queen hrvatska publika imati će priliku vidjeti po prvi puta 25. i 26. svibnja u 2013. godine u Areni Zagreb u slijedećim terminima:

25.5.2013., subota, u 15:00 i 20:00 sati

26.5.2013., nedjelja, u 16:00 sati

Ulaznice za ovaj glazbeno scenski spektakl u prodaji su, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi se može naći i popis svih prodajnih mjesta).

Ulaznice za sektor SJEDENJE SREDINA su rasprodane za obje predstave koje će se održati u subotu (25.5. u 15 sati te u 20 sati). Također, ulaznice za predstavu u subotu navečer (25.5. u 20 sati) rasprodan je sektor SJEDENJE SA STRANE, a za TRIBINU 1 je u prodaji još samo nekoliko ulaznica. Za predstavu koja će se održati u nedjelju (26.5. u 16 sati) još uvijek ima ulaznica za sve kategorije.

Cijene ulaznica su:

LOŽA: 800 kn

SJEDENJE SREDINA: 300 kn

SJEDENJE SA STRANE: 250 kn

TRIBINA 1: 200 kn

TRIBINA 2: 175 kn

15.05.2013. 14:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh