« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
mjesec dana kasnije...

Vukelić se nakon infarkta uskoro vraća u Vladu

Ministar se bez panike odvezao u bolnicu nakon što je osjetio snažnu bol u prsima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damjan Tadić/CROPIX )
Više o

Ivo Sanader

,

Damir Polančec

,

Jadranka Kosor

,

Branko Vukelić

,

srčani udar

,

infarkt

,

ministar obrane

Samo mjesec dana nakon infarkta, ministar obrane Branko Vukelić najavio je povratak na obnašanje dužnosti. Vukelić tvrdi da je te kobne noći uspio svladati paniku i mirno se odvesti u bolnicu. Infarkt mu je uzrokovao preveliki stres zbog čega je odlučio promijeniti životne navike. Prvi na listi su pušenje i prehrana.

Ministar je u izjavi za Jutarnji list rekao da ga nisu previše uzdrmale afere oko Brodosplita te gradnje mosta do njegova rodnoga sela s kojima ga se u medijima u posljednje vrijeme dosta povezivalo.

"Uvijek sam radio intenzivno i dobro, zbog toga i jesam tako dugo u Vladi. A vjerojatno sam tim odnosom prema poslu potpomogao i ovoj svojoj bolesti. Bolest me suočila s pitanjem mogu li svoj posao raditi na malo drugačiji način. O tome ću, kad se vratim kući, porazgovarati najprije s obitelji, a već sam sastavio i raspored gdje ubacujem i svakodnevno održavanje fizičke kondicije."

Postavljanje Đure Popijača na mjesto ministra gospodarstva smatra dobrim potezom jer on ima "dovoljno znanja da posao može odraditi dobro".

Obradovali su ga posjeti sadašnjih i bivših kolega iz Vlade poput Kosor, Šeksa, kalmete i Bačića, a čuo se i s Polančecom nakon njegove ostavke. Jedino je odbio dati komentar o bivšem premijeru Ivi Sanaderu jer je "on tema o kojoj ne želi razgovarati."

23.11.2009. 09:24:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh