« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
HAJDUKOVO DIJETE

Vučević ostaje trener Hajduka do kraja polusezone

Goran Vučević ostaje na klupi Hajduka do kraja jesenske polusezone, a nakon toga će se pronaći dugotrajnije rješenje

Vučević ostaje trener Hajduka do kraja polusezone
Vučević ostaje trener Hajduka do kraja polusezone (Vladimir Dugandžić/Cropix)
Više o

Hajduk

,

Goran Vučević

,

Joško Svaguša

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša na današnjoj je konferenciji za novinare službeno potvrdio da će Goran Vučević ostati trener prve momčadi do kraja jesenskog dijela natjecanja. Vučević je kao privremeno rješenje za nekoliko utakmica na trenerskoj dužnosti naslijedio Stanka Poklepovića, a Svaguša je danas objasnio kako je "sada dogovoreno da Vučević ostane na Hajdukovoj trenerskoj klupi do kraja jeseni".

"Vučević je Hajdukovo dijete, dobro poznaje situaciju u klubu a i studiozan je trener", kazao je Svaguša rekavši da će se se na kraju jesenske polusezone s Vučevićem "detaljnije popričati" radi pronalaženja dugotrajnijeg trenerskog rješenja u Hajduku. Svaguša je objasnio kako će Vučević ostati ravnatelj Hajdukove omladinske škole, ali ukoliko se s njim "produži trenerski rad s prvom momčadi onda će on zajedno s Upravom imenovati povjerenika za omladinsku školu".

Na novinarsko pitanje u kakvom je odnosu sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom, jer dio medija piše o međusobnom sukobu, Svaguša je odgovorio da se njega i Keruma ne može posvađati. "Ja i Kerum smo prijatelji 15 godina i mi se nikada nećemo posvaditi", rekao je Svaguša.

Vučević je novinarima kazao da će "s ponosom i čašću" odraditi posao prvog trenera Hajduka do kraja jeseni. Na pitanje vidi li sebe trenerom Hajduka na duže razdoblje, Vučević je kazao da je o tome prerano govoriti.

"Ja bih najviše volio da sam trener Hajduka 10 godina i da sve ide kako treba ali znamo da trenerska pozicija ovisi o rezultatima", kazao je Vučević. Dodao je kako Hajduk do kraja jesenske polusezone čekaju dvije "jako teške" utakmice u Europskoj ligi te tri utakmice hrvatskog prvenstva.

"Nisam napravio selekciju igrača ove momčadi Hajduka, ali ću pokušati od njih izvući maksimum", kazao je Vučević. (hina/metro-portal)

16.11.2010. 14:11:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh