« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Vruće poruke striptizeti ministra koštale fotelje

Finski šef diplomacije poslao 200 SMS-ova s pozivom na seks

Platinasta plavuša Johanna Tukiainen izludila je konzervativca Ilkku Kanervu
Platinasta plavuša Johanna Tukiainen izludila je konzervativca Ilkku Kanervu (AFP)
Više o

ikko kanervo

Bi li to htjela učiniti na nekom posebnom mjestu? Koje bi to mjesto bilo?’, ‘Nema boljeg nego gledati kako ti se partner uzbuđuje i još ti govori zbog čega’, samo su neke od 200 SMS poruka koje je 29-godišnjoj striptizeti Johanni Tukiainen uputio finski šef diplomacije i član konzervativne Nacionalne koalicije Ilkka Kanerva (60).  Nakon što je ova lascivna prepiska između ministra i striptizete jučer dospjela u javnost, Ilkka Kanerva je podnio ostavku.

Kada se prije nekoliko tjedana pojavila vijest o porukama, ministar ju je najprije zanijekao, a potom je tvrdio da je komunicirao sa striptizetom jer je ona  trebala nastupiti na proslavi njegova 60. rođendana. Posebno je naglasio da poruke nisu bile neprimjerene. A onda su njegove teorije pale u vodu kada je visokotiražni tabloid Hymy jučer objavio 24 SMS poruke u kojima je ministar striptizeti otvoreno nudio seks. 

U još jednoj poruci, poslanoj poslije 1 sat u noći, Ilkka je pitao Johannu: Kako bi se osjećala da te diram prstima u noćnom klubu? U drugoj poruci već joj predlaže seks utroje: Dvije žene bi bile idealne. Mislim na večeru, kada žena ili žene zavode muškarca, a on je totalno uspaljen. Što ti savjetuješ? Odluku o Kanervinoj ostavci donio je šef Nacionalne koalicije Jyrki Katainen kojem je Kanerva još ranije obećao da neće miješati svoj privatni i poslovni život.

No, Kanerva se nije mogao suzdržati. Stranačke kolege već su ga nekoliko puta dosad uhvatile  da raznim ženama, uglavnom manekenkama, šalje poruke seksualnog sadržaja. Kanerva je bio potpredsjednik parlamenta i jedan od ozbiljnih kandidata za predsjednika države.   (MB)

Mladi Alexander Stubb - novi ministarFinska vlada promptno je reagirala i na mjesto šefa diplomacije postavila mladog zastupnika EP-a  Alexandera Stubba (39). Stubb je poznat po svom neformalnom pristupu medijima, a redovito vodi i svoj blog. Švedski mu je materinji jezik.

01.04.2008. 22:35:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh