« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Vrline znakova horoskopa

Svaki znak horoskopa ima određene vrline koje mu u nekim situacijama daju prednost pred ostalim znakovima, pa da vidimo koje su to

Kada treba biti uz Bika, a kad uz Jarca
Kada treba biti uz Bika, a kad uz Jarca (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

Ovan je tvrdoglav do bola, ali najbolji je u - odustajanju. Ma kako to čudno zvučalo, to je posljedica jednostavne logike: oni žele biti predvodnici i imati kontrolu, pa kad to ne uspijeva postići, kreće dalje. Zato će prvi prestati pušiti, izaći iz loše veze ili dati otkaz na groznom poslu.

Bik je uvijek racionalan i prizemljen, tako da ga u teškim situacijama treba imati kraj sebe jer on uvijek ima barem tri razrađena scenarija i ne može izgubiti glavu. Njihov um nepogrešivo predviđa mogućnosti i reagira promišljeno i lukavo.

Blizanci su najbolji u svađama, zato što im ona ne predstavlja način za izbacivanje agresije nego priliku za rješavanje problema. Naravno, potrudit će se nametnuti svoj stav, ali za razliku od velike većine, imat će strpljenja saslušati i druge.

Rak ima dvije velike pozitivne karakteristike - brižnost i empatiju, što ih čini idealnim njegovateljima u teškim trenucima. Ostat će smireni i puni topline bez obzira što se događalo i tako će nerijetko napraviti prava mala čuda.

Lav jednostavno ne može očajavati, ima fantastičnu unutarnju snagu koja ga tjera da nađe nova rješenja i u situacijama koje će svi drugi smatrati bezizlaznim. Čelična volja i želja za uspjehom uvijek će ih nekako izvući, pa ih je dobro imati kraj sebe u teškim vremenima.

Djevica je majstor za rješavanje kriznih situacija, naročito onih u obitelji i među prijateljima zbog smirenosti koja ih nikad ne napušta. Kod njih nema dramatiziranja, sve je usmjereno

Vaga fantastičnom lakoćom uspostavlja komunikaciju s bilo kim, tako da možete računati na njih čak i ako se spuste neprijateljski nastrojeni izvanzemaljci, jer njihova će diplomacija i tada biti učinkovita.

Škorpion će preživjeti sve - gubitak posla, ovisnost, bijedu, razvod, smrt bliske osobe ... u svakoj od takvih situacija drugi bi odavno digli ruke, ali ne i Škorpion koji uvijek ima motiv da sve mora biti onako kako on želi, a ne kako drugi hoće.

Strijelac je hrabar i riskirat će uvijek puno više od bilo kojeg drugog znaka u raznim situacijama. Uvijek će napraviti pravu stvar jer radi nagonski, bez ikakve želje za pohvalama ili slavom, a kako uživa u uzbuđenjima, osjeća se kao kod kuće u svakoj krizi.

Jarac fantastično reagira na pritisak, za njega stres jednostavno ne postoji - ako treba istovremeno koordinirati deset stvari, on je tu pravi majstor jer u takvim situacijam reagira čak i bolje nego u normalnim.

Vodenjak je prava osoba koju treba imati kraj sebe u napetoj situaciji, bili to financijski problemi, obiteljske napetosti i svađe ili ulična tuča - on zna da će to proći i svojom unutarnjom snagom primiruje osjećaje svih uključenih. Vodenjaci su pravi aspirin za stres, najkraće rečeno.

Ribe imaju intuiciju koja je njihovo najjače oružje u životu, jer će osjetiti probleme miljama daleko, u trenucima kad svi ostali misle da je sve u redu. Kako vjeruju da će sutra biti bolje nego danas, mogu pretrpjeti jake udarce bez velikih posljedica.

21.03.2015. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh